Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a maximum korkülönbség, ami még normális egy kapcsolatban? (főleg a tizenévesektől induló kapcsolatokra lennék kíváncsi, ha a nő az idősebb, ha a férfi az idősebb, mindkét esetben)
tizenéves korban:
Sráctól 18 év alatt a 3 sok! Bár 12-10 ideális mert kb egy szinten vannak, de értelmezési tartományon kívül esik úgy gondolom. :)
Úgy kb ha a srác 19-20 onnantól ideális a 3 év, 20-21-től talán a 4.
Bár 17 éves lányok közül akik megtehetik (szépek) sokan keresik a huszonéves érett szerelmes pasit...
Nagyjából szerintem leírtam a dolgokat, lányok többnyire nem szeretnek idősebbek lenni, huszonéves korban kevésbé számít ez is.
Ez marhaság baromság csajsziknak egonövelő amit írtatok kedves kommentelők :) Sőt, biztos a lányok azok akik friss, biztosítatlan munkahellyel és albérlettel vágnának neki a nagy családnak, míg az érettebb férfi előrelátóbb és ideálisabb helyzetet szeretne? De ezt persze lehet cáfolni, tökmindegy, mert nem mérvadó példálózás. Én is és gondolom a legtöbben akarnak, főleg ha sikerül előteremteni a szükséges anyagi háttereket és a többit.
Kérdem én, mi használható érvek szólnak eme fantasztikus elv mögött, hogy a "nők ám hamarabb megérnek"? Eddig senki nem tudta elmagyarázni, csak villogni vele, ami nem az érettségre hanem inkább önfelértékelésre utal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!