Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a maximum korkülönbség, ami még normális egy kapcsolatban? (főleg a tizenévesektől induló kapcsolatokra lennék kíváncsi, ha a nő az idősebb, ha a férfi az idősebb, mindkét esetben)
Figyelt kérdés
2013. márc. 26. 21:29
11/17 anonim válasza:
érdekes "szerelem" lehet.egy 15 éves gyerek és egy 36 éves felnőtt férfi között,neked sok észt osztottak,és a szüleid hol vannak,hogy engedik ezt??
12/17 anonim válasza:
Hát ha egy fiú idősebb a lánynál 4-5 évvel az teljesen más dolgokat akar mint a lány.
13/17 anonim válasza:
Ha a fiú idősebb(bal o. fiú):
17-15
14-12
19-17,16
Ha a lány idősebb(jobb o. lány):
19-17,18
17-16
12-11
14-13,12
14/17 A kérdező kommentje:
#13 Mindkét esetben a fiú az idősebb, nem értem most mit akartál írni.
2013. ápr. 1. 16:39
15/17 anonim válasza:
Érdekes helyzet....szerintem minden korban 1-5év az ideális különbség a férfi javára. Ennek ellenére egy nálam 20évvel idősebb férfit szeretek.....dugába dőltek a magam elé állított nézeteim :(
16/17 anonim válasza:
Bocsánat, azt akartam írni,hogy a bal oldali a lány ☺
17/17 anonim válasza:
Szexben tizenéves fiú 20+ 30+ nő, kb 10-15 év. Többi egyéb esetben pár év eltérés bármelyik oldalra teljesen mindegy. Igazából túl nagy korkülönbség esetén nagyobb eséllyel nem lesz közös téma és nehéz lesz egymást elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!