Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? 31 éves lesz idén (NŐ) és 25 betöltött férfi? Lehet ennek jövője?
13!
Gerontofil vagy, vagy csak simán anyakomplexusos. Ha egy 25 éves srác a 40 éves nőket tartja a legvonzóbbnak, ott már nagy a baj a fejben.
Miért ne lehetne?Barátnőm is idősebb 2 évvel nálam és megvagyunk :)
23f
A többiekkel ellentétben én most optimista leszek, unokaöcsém pont 25 éves, a barátnője pedig azt hiszem 31 (kísérteties a hasonlóság a kérdéseddel), minimum 4 éve együtt vannak. Hamarosan eljegyzik egymást és közösen vesznek házat, ritkán találkozok velük, de tudom h nagyszerűen megvannak. Ráadásul magam is szimpatizálok egy igen dögös 32 éves elvált nővel, nem zárkózom el a lehetőségtől. :)
26F
Sosem értettem, hogy miért "beteg" az a Férfi aki az idősebb Nőkhöz vonzódik és miért nem "beteg" az a Nő aki idősebb Férfiakhoz vonzódik??
Szerintem simán lehet jövője.
A saját sztorim, hogy 24 éves vagyok és a párom 38.
Boldogok vagyunk, szeretjük egymást és az emberek max 5 év korkülönbséget saccolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!