Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy dolgozzam fel a szakításu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgozzam fel a szakításunkat?

Figyelt kérdés
Már lassan 3 hónapja vége lett a kapcsolatom a barátommal 6 évig voltunk együtt és nem bírom feldolgozni,mit tehetnék? Egyszerűen képtelen vagyok lefoglalni magam,se munkám,se közeli barátok,orvoshoz nem akarok menni :( Bármit csinálok azon kapom magam,hogy rajtunk gondolkodok és előjönnek az emlékek és a könnyeim.
2013. ápr. 28. 21:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
3 hónap után még én is olyan rosszul voltam a több éves első igazi komoly párkapcsolatom után, hogy minden nap azzal keltem fel, hogy minek indul el egyáltalán egy új nap, mikor az már nem vele telik? Meg egyáltalán minek jön el a holnap, meg az azutáni nap, meg minek süt a nap, miért megy az élet tovább, amikor már semmi sem lesz ugyanaz-nélküle? Sírtam, vergődtem fizikailag fájt a hiánya, folyamatosan gyötörtek a közös fájóan gyönyörű emlékek. Aztán voltak jobb napjaim. Aztán megint rosszabbak. Ez így hullámzott legalább másfél évig. Aztán találkoztam valakivel, aki miatt újra érdemes volt felkelni és örülni az életnek. Erre a bizonyos nagy szerelmemre meg már úgy gondolok, mint egy régi, félig elfeledett emlékre. Pedig meg voltam győződve arról, hogy engem más már soha többé nem fog komolyan érdekelni.
2013. jún. 3. 19:47
 12/12 kolosszus22 ***** válasza:

8-as válaszolóval értek egyet, kizárt, hogy ez lett volna az indok, hogy nincs munkád. Sokkal komolyabb ok van itt a háttérben és nem szeretett már téged, ez biztos. Max ráfogta, hogy ez az oka, mert neki így volt a legegyszerűbb.

6 év hosszú idő és azt 3 hónap alatt nem lehet feldolgozni, minimum még ennyi idő vagy több lesz mire nagyjából helyrejössz. Nemrég 3 éves kapcsolatomnak lett vége, valamivel több mint 3 hónapja, nagyjából már azért helyrejöttem, de még mindig eszembe jut időnként, pedig én már szerelmes sem voltam, csak a kötődés és megszokás volt meg köztünk. Teljesen csak akkor leszel túl a dolgon, ha majd alaki új lép az életedbe.

26F

2013. jún. 3. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!