Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam fel a szakításunkat?
épp ez az,hogy tele vagyok kérdésekkel és nem találom rá a megértő válaszokat,sőt...
életem legnagyobb csalódása,azt hittem sosem fogok csalódni benne..és mégis...
Biztos nem azért hagyott el, mert november óta nem volt munkád. Ha 5-6 hónap munkanélküliség miatt elhagy (miközben te gőzerővel kerestél állást), 6 év kapcsolat után, akkor ott valami nagyobb gáz volt. Ha tényleg szeretett volna, nem hagy el emiatt.
Itt valami más áll a háttérben, csak nem akarta elmondani. Kiszeretett belőled, beleunt a kapcsolatba, másik lány, stb...
Tudom, hogy nagyon nehéz, de próbálj meg arra gondolni, hogy nem ő volt számodra a megfelelő srác, vele nem tudtad volna leélni az életedet, neked mással kell majd valami újat elkezdened. És higgy benne, hogy az a más majd sokkal jobb, tartósabb lesz.
Valami nem tiszta.
Írtad, hogy 6 hónapja nem dolgozol.
Nem lehet, hogy már előzőleg sem dolgoztál huzamosan, és ez tette be a párodnál a kaput??
Ami nekem mindig segit az a zene! Music on, World off! Egyėbkėnt beszėld ki az egyik barátnôddel vagy ėgess fėnykėpeket!
Good Luck ės ne szomorkodj! Fel a fejjel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!