Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szakítsak vele?

Figyelt kérdés
A barátommal már elég régóta tönkrement a kapcsolatunk. Egyikünk sem boldog a másikkal de Ő még mindig szeret engem. De én Őt már nem. Nem tudom,hogy mondjam meg neki,hogy már nem szeretem úgy mint régen.Sajnos a sok veszekedés, hazudgálás minden tönkre tett. Tudom,hogy nagyon megfogom bántani de nem akarom..
2013. ápr. 28. 10:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, amint lehet. Ne húzd az időt.
2013. ápr. 28. 10:25
 2/7 anonim ***** válasza:

Én azt tudom tanácsolni, hogy írj neki egy szép hosszú, jól megfogalmazott levelet az érzéseidről, e-mailben vagy chaten. Nem egy lány válaszotta ezt, mikor el akarta mondani, nem tetszem neki. Ne számíts arra, hogy egyből elfogadja, de legyen szilárd az álláspontod.

Én már megtanultam, ha egy lány nemet mond, akkor azt ha nem is kell elfogadni azonnal. Én már átéreztem, milyen érzés, mikor úgy vagy együtt valakivel, hogy ő nem vonzódik már hozzád, csak esetleg úgy tesz, mintha, nem azért mert szórakozna veled, hanem mert nagyon bizonytalan.

Hajrá!

23/F

2013. ápr. 28. 10:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Figyu, ha nem boldog Veled, de azt mondja, hogy szeret, akkor csak azt hiszi, hogy szeret! Egészen személyes tapasztalat!
2013. ápr. 28. 10:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, lehet igazatok van. Köszönöm a segítséget. De levél írás, vagy chat helyett inkább személyesen kéne ezt megmondani, nem?
2013. ápr. 28. 11:37
 5/7 anonim ***** válasza:

2-es vagyok!

Szóval én az okból gondoltam, hogy inkább levélben írd meg, mivel úgy kevésbé fájna neki és neked is esetleg, mikor elmondod neki, plusz a reagálása. Ha élőben mondanád el, lehet, sőt valószínű, hogy győzködne téged, hogy folytassátok, ez lehet hogy téged lelkileg megviselne.

Ettől mented meg magad (és őt is), ha levelet írsz neki inkább, és lesz ideje átgondolni a dolgokat, anélkül, hogy taliznátok, mert az nagyon befolyásoló tudna lenni, ha érted mire gondolok.

2013. ápr. 29. 10:11
 6/7 anonim ***** válasza:
(előző)....mellesleg jobban meg tudnál fogalmazni mindent írásban, mint hogy szóban felkészülj egy szövegre, amit talán úgyse tudnál annyira átadni neki! Csak ügyesen!
2013. ápr. 29. 10:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben, Köszönöm szépen. Aranyosak vagytok. Mindenkinek ment a zöld kéz.
2013. ápr. 29. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!