Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsak vele?
Én azt tudom tanácsolni, hogy írj neki egy szép hosszú, jól megfogalmazott levelet az érzéseidről, e-mailben vagy chaten. Nem egy lány válaszotta ezt, mikor el akarta mondani, nem tetszem neki. Ne számíts arra, hogy egyből elfogadja, de legyen szilárd az álláspontod.
Én már megtanultam, ha egy lány nemet mond, akkor azt ha nem is kell elfogadni azonnal. Én már átéreztem, milyen érzés, mikor úgy vagy együtt valakivel, hogy ő nem vonzódik már hozzád, csak esetleg úgy tesz, mintha, nem azért mert szórakozna veled, hanem mert nagyon bizonytalan.
Hajrá!
23/F
2-es vagyok!
Szóval én az okból gondoltam, hogy inkább levélben írd meg, mivel úgy kevésbé fájna neki és neked is esetleg, mikor elmondod neki, plusz a reagálása. Ha élőben mondanád el, lehet, sőt valószínű, hogy győzködne téged, hogy folytassátok, ez lehet hogy téged lelkileg megviselne.
Ettől mented meg magad (és őt is), ha levelet írsz neki inkább, és lesz ideje átgondolni a dolgokat, anélkül, hogy taliznátok, mert az nagyon befolyásoló tudna lenni, ha érted mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!