Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak Vele?
A barátommal 6 hónapja vagyunk együtt,de 2 hónapja elkezdett linkeskedni.
Éjszakánként kimarad,hajnali 3kor ér haza .. nem indokolja meg.
Több időt szán a barátaira mint rám,én pedig itthon ülve várom hogy hogy jöjjön vagy jelentkezzen.
Az ígéreteit nem tartja be...
Sokat veszekszünk emiatt.
És úgy érzem csak azért van már velem,hogy a barátainak felvágjon velem és ne legyen neki ciki ha szakítunk.
Nem tudom mit tehetnék:)
Ja hát nem hív..;)
Sehova..
Suliba együtt járunk,eljátssza a hős szerelmest de azon kívül semmi..kerülni a kettesben levést.
Higgadtan megbeszélném vele.. Kb. úgy kezdeném a mondókámat (nyugodt hangon): "úgy érzem, hogy a kapcsolatunknak sok értelme már nincsen.. Úgy érzem magam, mint akit szögre akasztasz, és néha leporolsz.. és ezen mindenképp változtatni szeretnék." A reakciók után eldönteném, hogy hogyan tovább.
Sok sikert kívánok neked. Kitartás!
Első vagyok.
Nem éri meg rá pazarolni a drága idődet hidd el !!!
Sokkal jobb pasik vannak nála:P
miért is vagy vele? 4 hónap után ilyen lett, most ezt csinálod 2 hónapja,
szakítsál és keressél olyat aki szeret N
Egy pasi akkor jön, akkor jelentkezik, ha jól érzi magát VELED..
Könnyű a másikat okolni, de én feltenném a kérdést magamnak: "mit teszek azért, hogy jól érezze magát, és inkább velem akarjon lenni.." valamint azt is: "tettem valamit, ami miatt inkább másokkal van?" Őszinteség után lehet másképp látnád a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!