Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nincsenek olyan pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek olyan pasik mint a régi időkben? Akik külső stílusra is az 1700-as 1800-as évekbeliekre hasonlítanak? Hosszú haj, régimódi ruhák, illedelmes stílus.

Figyelt kérdés

2013. ápr. 28. 00:39
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
A csicska egy csúnya szó?
2013. ápr. 28. 22:04
 32/40 A kérdező kommentje:
kinek mi..én azokra használom akik tényleg azok. Ezt így most nehéz megfogalmaznom de kb. minden 3.fiú akit látok buszon vagy akár pl. deák téren az ízléstelen rózsaszín feszülős kis pólójukban, térdig letolt csőnacijukkal indulnak suliba és ott meg nap mint nap minősítik egyre lejjebb magukat. Én tudom, az én osztályomba is ilyen ócska emberek járnak és egytől egyig egyformák ...
2013. ápr. 28. 22:38
 33/40 anonim ***** válasza:
60%

"Ezt így most nehéz megfogalmaznom de kb. minden 3.fiú akit látok buszon vagy akár pl. deák téren az ízléstelen rózsaszín feszülős kis pólójukban, térdig letolt csőnacijukkal indulnak suliba és ott meg nap mint nap minősítik egyre lejjebb magukat."

Hát enyhénszólva ki lennének cikizve, ha olyan öltözetben és frizurával mennének suliba, mint például Petőfi Sándor.

2013. ápr. 28. 22:43
 34/40 A kérdező kommentje:
Hát eleinte lehet , de az egész a stílusosságon alapszik. Ha elegen lennénk ahhoz hogy visszahozzunk egy régi korstílust akkor akár még egy Petőfi öltözet se lenne "ciki"...
2013. ápr. 28. 23:07
 35/40 anonim ***** válasza:

Na jó most nem olvastam végig, mert késő van de a második oldalig jutottam.

Na és kérdező hát fűzők és feltételezem frakkok is vannak

[link]

bár lehet inkább átmentek általános viseletből szexi fehérneművé, de azért nyugatabbra lehet nagyobb divatja van, de itthon is láttam már lányt ilyenben.

Azért neked elég precíz elképzelésed van de hát mind1, az illedelmes stílus, meg hosszú haj nem hiszem hogy ritkaság számba megy, amúgy meg menjetek el egy retro klubba vagy nem tudom^^

2013. máj. 2. 22:15
 36/40 anonim ***** válasza:
magamra ismerek benned kedves kérdező. Én is ugyanezzel az érzéssel gazdagodtam egy évvel ezelőtt, de sajnos én se ismerek olyat, mint aki megfelelne az igényeinknek. sőt, pont egy ilyen helyen dolgozok, ahol ilyeneknek kéne lennie, de hogy mennyi igénytelen van ott....
2013. máj. 2. 23:07
 37/40 anonim ***** válasza:

Nyakig érő fekete hajam van. Minden héten legalább egyszer megkapom, hogy mikor vágatom le (nem tudom értelmezni a kérdést, törvényszerű, hogy a hosszú hajat levágatják?). Illedelmes vagyok. Tisztelnek az emberek, de egy korombeli lány sincs, aki komolyan venne, az idősebb korosztályok pedig rendszeresen paprikajancsinak néznek miatta, akit simán lekezelhetnek (ritkán tévedhetnek ekkorát).

Mielőtt mindenki azt hinné, hogy valami pattanásos, zsíros hajú igénytelen akárki vagyok, annak elmondom, hogy 180 centi magassággal és korrekt fizikummal bírok.

Ezt nem nagyzolásból mondom (interneten keresztül egyébként is fölösleges lenne, valószínűleg soha nem fogom még csak látni sem az itt lévők 95%-át), hanem azért, hogy lássátok, vannak ilyen férfiak, csak elég erős jellem kell ahhoz, hogy a társadalom által gyakorolt kényszeres nyomás ne passzírozzon be minket a csőgatyás páwák közé.

2014. jan. 10. 22:00
 38/40 anonim ***** válasza:
A 13. szülinapomon írtad ki a kérdést :D
2014. okt. 27. 22:58
 39/40 anonim ***** válasza:
Ah, légy üdvöz tehát, szépnemnek, oh, jeles virága. Magam azok közül való volnék, kit mind barátai, mind a pórnép úriembernek nevez. Hajam nem hosszú, de növeszthetném, ha volna ok bármi, mely arra szolgálna, hogy én legyek Mr Darcy a páwák, swag-ek és yolok sorfala közt. Kedvenc öltönyöm szabóm kézzel, nemes andoki kecskék gyapjából szabta és varrta, de nem vonz a múlt századok únt maskarája. Jelez tehát, nemes hölgy, ha szóvirágaim figyelmed fölkölték:-).
2014. okt. 27. 23:12
 40/40 Doncito válasza:

Igeeen, igen, a hosszú haj. Az már fétis nálam is na meg a szőr.

Kevesen vannak, azoknak is 25 éve van párkapcsolatuk.. :D

Bár vigyázni kell a miszterdárszizással, majdnem engem is magába szippantott a "vannakmégúriemberekaföldön" életérzés. DE! A férfi minden tekintetben férfi marad, hiába a kiművelt modor, szép szavak és illendőség. Semmi más, csak körítés. Egy Jane Austen féle lila ködös átb*szás. Lányok ezreinek találták ki, hogy keressék a nem létezőt! :) De tényleg nagyon jó elmerülni ebben a világban.

Egyébként steampunkok közt kell keresgélni, vannak kb maroknyian Magyarországon.

2016. febr. 13. 09:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!