Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek olyan pasik mint a régi időkben? Akik külső stílusra is az 1700-as 1800-as évekbeliekre hasonlítanak? Hosszú haj, régimódi ruhák, illedelmes stílus.
Figyelt kérdés
2013. ápr. 28. 00:39
11/40 anonim válasza:
"Attól még jó lenne visszahozni a régi időket,..."
Akkor most mit is akartok egyenjogúságot, vagy keményen megszabott férfi és női szerepeket?
12/40 anonim válasza:
a régi időket? akkor ha elveszed a technikát N
13/40 A kérdező kommentje:
Hát remélem ha lesz rá egyszer módom akkor visszahozom a fűzőr női ruhákat és a férfi frakkokat az egyszer biztos!
2013. ápr. 28. 00:51
14/40 anonim válasza:
Én tudok egyet, de már házas. Az egyetemi könyvtárban szokott lézengeni, látásból mindenki ismeri. Vállig érő haja van, jól öltözött, igazi úriember, folyton esernyővel mászkál, meg zsebóra, meg minden ami ehhez a stílushoz kell.
Szóval vannak még ilyenek, nyugalom.
15/40 anonim válasza:
Kérdező: abban az időben a szülők választották ki a gyermekük házastársát, gazdasági alapon. Válni nem lehetett.
Szóval mielőtt visszahoznád a régi időket, gondolj bele, lehet, hogy hozzáadnak egy 70 éveshez, és semmit nem tehetsz ellene. :)
16/40 anonim válasza:
Hány éves vagy kedves kérdező?
17/40 A kérdező kommentje:
Hát remélem akad olyan is aki nem házas :/ . Van ugyan egy doki aki hasonló stílusú de sajnos nem tudom van e élettársa esetleg családja mert eddig össz-vissz. kétszer beszéltünk. De ahogy rám néz abból látszik hogy nem csak úgy néz mintha pl. áll mellettem valaki. De attól is félek hogy csak beképzelem
2013. ápr. 28. 00:55
18/40 A kérdező kommentje:
18 vagyok és igen, tisztában vagyok az akkori kor helyzetével. Tudom hogy ott javarészt érdekházasságok voltak de pont ez az, úgy hoznám vissza a régi időket hogy az ilyesmit nem hagynám hogy kényszerből házasodjon bárki is!
2013. ápr. 28. 00:58
19/40 anonim válasza:
A hosszú haj és az illedelmesség stimmel. Kérdező, hozzám jössz? Nem kényszerből. Szerelemből! ;)
20/40 anonim válasza:
álmodozz amíg az élet fel nem ébreszt keményen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!