Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehetne végleg elfelejt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne végleg elfelejteni őt?

Figyelt kérdés

Van egy srác akiért nagyon odavoltam, együtt voltunk 8 hónapot. Életem legszebb időszaka volt és a srác számomra olyan volt mint egy igazi félisten, el se hitem hogy tényleg engem akar, gyönyörű álom volt az egész...

na de a lényeg, hogy ő már nem az aki volt teljesen megváltozott más a stílusa ízlése, viselkedése, érdeklődési köre (ez az "új srác" egyáltalán nem az én ízlésemnek megfelelő...) szóval hogyan tudnék elfelejteni egy olyan srácot aki igazából már nincs is?

Köztünk ez az egész 6 évvel ezelőtt történt...

Voltak azóta kapcsolataim de csak azért hogy elfelejtsem őt, most van egy kapcsolatom már több mint 3 éve, nagyon gyönyörűnek indult, azt hittem hogy tényleg elfejetettem a másik srácot, de ez a szerelem egyre inkább csillapodni kezdett bennem, és a tudat, hogy a másik srácot még nem felejtettem el az pedig egyre erősödött... Mostani párommal nagyon jól megvagyunk, ő a legjobb barátom De nem tudom hogy szerelem van-e még (honnan lehet ezt tudni hogy szerelem vagy csak szeretet???)

De a hangsúly inkább azon van hogy elfelejtsem azt a másik embert aki igazából már nem is létezik...

Hogyan????

2013. ápr. 1. 18:44
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Ma ez a 20. ilyen kérdés. Nem unod még?
2013. ápr. 1. 18:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Előszöris, ne úgy fogd fel hogy már nincsen, hanem hogy megváltozott. Van különbség. Értékeld azt, amid most van és koncentrálj a jelenre:) a dokgokat nem elfelejteni kell sokszor, hanem inkább feldolgozni:)
2013. ápr. 1. 18:47
 3/10 A kérdező kommentje:

1. Nem nem unom még... mert én a saját problémáimra keresek itt választ és nem pedig másnak a "hasonló" problémái érdekelnek...

2. köszönöm és hát igen a feldolgozás az ami nem megy, pedig a kapcsolatunk végén eléggé "szemét" volt velem, mert már nem szeretett és inkább másfele kacsintgatott ahelyett hogy csak simán őszinte lett volna (ezt persze már csak utólag raktam össze)

A mostani párom eddig mindenkinél 100-szor vagy 1000-szer jobban megbecsül, szeret és igazán törődik velem, de ez nem olyan. Persze szeretem meg minden, de olyan erős tűzet akarok érezni mint a másik srác iránt, és pedig ő nagyon megérdemelné, de valahogy mégsem megy. nem akarom erőszakkal érezni, mert mint mondtam szeretem őt és úgy érzem hogy szerelemnek is mondható, csak nem olyan erős mint az volt.

2013. ápr. 1. 19:00
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát most a barátodnak biztos összetörne a szíve, ha ezt olvasná és tudná, hogy ezt te írtad.

Ne rabold az idejét, ha úgy érzed nem ő az igazi lépj tovább, ez 3 év alatt kiderülhet. Neki ez később sokkal rosszabb lesz. Ha tényleg szeret, már most is nagyon nehéz lesz ezt feldolgozni, de inkább most hagyd ott mint mondjuk még 2-3 év múlva

Én most igaz nem a fő kérdésedre adtam választ. De ez a határozatlanság, hogy ez most szerelem vagy szeretet, nem tudod eldönteni mit érzel, meg hogy lángolni akarsz, ez nem elég, (amit hozzászólásba írtál...)

Hát ez fordított esetben teljesen taccsra vágna, ha tudnám, hogy a barátnőm így áll hozzám

2013. ápr. 1. 19:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Szakíts meg vele minden kapcsolatot és keress mást!
2013. ápr. 1. 19:18
 6/10 A kérdező kommentje:

Évek óta nem beszélünk, egyszer beszéltünk kb 3 héttel ezelőtt ami tök közömbös úgymond inkább lekezelő volt velem, láttam hogy regisztrálva van face-n muszáj voltam "felvenni vele a kapcsolatot" nem bírtam ki hogy ne tudjam meg mi van vele, van-e barátnője stb. A párommal beszélgettünk már ezekről hogy nem tudom hogy mit érzek iránta (persze azt nem mondtam hogy lehet hogy még egy exem iránt érzek-e akármit is...) De ő azt mondta hogy szeret nem akar elveszíteni, és hogy ő mindent me4g fog tenni azért hogy kettőnk közt rendbe jöjjön. Én is ezt szeretném mert ő megérdemel engem és nagyon jó embert, szeretem tisztelem, a másik srác nem érdemelne meg (újra- de már akkor sem érdemelt meg mikor együtt voltunk) nem is értem hogy miért vonz, mert ésszel tudom hogy most jó sorom van, és itt kéne maradnom, és boldogan élni amíg meg nem halunk meg ilyenek... de mit tegyek ha az eszem ehhez kevés és nem akarja a szívem ugyanazt érezni mint amit gondolok. Mert életem legnagyobb hibáját követném el ha szakítanék a párommal és nem akarnék visszamenni a másikhoz (egyrészt b.nője van) másrészt meg mert megalázkodnék mint nő, hogy fogadjon vissza... és meg mert tudom hogy nem érdemel meg. Csak valahogy ott akkor olyan szenvedélyes volt minden és persze ha úgy alakulna (DE NEM FOG) akkor úgysem lenne már ugyan olyan.

lehet hogy nem is a srác az akit én újra akarok, hanem csak azok az érzések hiányoznak amiket akkor (éppen) nála éreztem?! -nem tudom és össze vagyok már kicsit kavarodva...

2013. ápr. 1. 19:32
 7/10 A kérdező kommentje:
Mert amíg a párommal az elején ugyan ilyen szenvedélyes volt minden addig úgy is éreztem hogy nem kell rajta kívül senki és hogy a másik srác sem érdekel, akkor úgy hittem lezártam vele kapcsolatban mindent.
2013. ápr. 1. 19:36
 8/10 A kérdező kommentje:
Csak mióta kissé ellaposodott a kapcsolatunk azóta gondolok megint a másikra... De viszont sokat fantáziálok a páromról is amikor az elején voltunk olyan mintha 2 külön ember lenne és én a régi-mostani páromat is akarom meg az exemet is... nem értem magam és se már
2013. ápr. 1. 19:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Most nem is az exed a kérdés. A probléma az, hogy nem szereted a jelenlegi párodat szerelemmel, legalábbis nem olyan hévvel mint amilyennel ő szeret. Ez mondjuk nem is probléma, csak mivel beszélsz róla, ebből következtetek arra, hogy téged mégis zavarhat

Most felejtsük el az exedet, tegyük fel jön egy másik férfi, aki jó fej, rendes, megadna mindent neked, és ugyan azt éreznéd iránta mint a volt párod iránt, akivel már nem szívesen jönnél össze. Ott hagynád ezért a jelenlegit?

Szerintem könnyen előfordulhat, fájó szívvel, de megmondanád neki, hogy ez nem fog menni, te mást szeretsz.

A párod szerelmes beléd a leírtakból, nagyon-nagyon szeret. Le tudnál mellette élni egy életet?

Mert ha nem, ne húzd az időt mellette még 2-3 évig, hogy majd lesz valahogy!!!

A legfájdalmasabb amikor egy 6-7-8 éves kapcsolatnak szakad egyszer vége. Amikor már tényleg a házasság kapujában vannak a párok, és esetleg onnan táncolnál vissza az egyik fél. Tényleg fontold meg ezt alaposan, adj magadnak egy hónapot, és ha úgy érzed nem tudnál leélni vele egy életet, hiába nagyon rendes ember, és nagyon megérdemelne téged. Hagyd ott, ne rabold az idejét, hagyd hogy megtalálhassa számára az igazit, és hagy kezdje el feldolgozni az elvesztésedet. Mocskosul nehéz lesz neki, valószínűleg éjszakákat fog sírni, amiről senkinek nem beszél majd. De jobb lesz ez így neki hidd el

Ez viszont a te döntésed, egy nagyon nehéz döntés előtt állsz, aminek remélem, hogy átérzed a súlyát.

2013. ápr. 1. 22:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Előfordulhat hogy otthagynám a mostani páromat, bár én indig úgy gondolkodom, hogy egy biztosat nem hagyok ott egy bizonytalanért. A kapcsolatunk működik és le tudnék vele élni egy életet, szeretem is őt, úgy hiszem szerelemmel is. Mert sokszor (főleg a romantikus pillanatokban vagy amikor nincs velem és hiányzik) akkor úgy érzem hogy nem tudnék nélküle vagy mással élni. De néha amikor elkap a depresszió és csak a saját gondolataimnak vagyok akkor felmerül bennem ez az ex gondolat. És igen jól írtad, hogy engem zavar az hogy nem tudom viszonozni az érzéseit olyan szinten, mint ő.
2013. ápr. 1. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!