Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Hogyan tudnálak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogyan tudnálak végleg elfelejteni titeket?

Figyelt kérdés

Sajnos a sors azt rendelte nekem,hogy egyedül legyek,amíg világ a világ!

Nem túlzok.

Nincs még egy férfi a világon,akit annyira ne néznének semmibe a nők,mint engem!

Akármelyik haverommal vagy hasonló neművel megjelenek,akárhol,(bulizni vagy csak csavarogni,bandázni)már el is buktam az összes nőt!

Eleinte nem hittem volna,de ma már tudom,hogy én a nők szemében egy hitvány senki vagyok,egy nulla és az is a négyzeten+szorozva 2-vel.:(:(

Annyira rossz érzés,hogy az annyira vágyott nők semmibe vesznek,miközben engem meg majd megöl az ideg,hogy a haverjaimra vagy akármelyik másik csávóra rágerjednek!

Ha egy hajléktalan,nagyon rosszul ápolt egyénnel mennék akárhová,akkor is a hajléktalan tetszene a nőknek és nem én!

Jó,most lehet fikázni,hogy ez milyen hiú,meg ilyenek,de ellenkező esetben nektek is rosszul esne csajok,ha le sem tojnának titeket és a barátnőtöket meg nyálcsorgatva bámulnák!Nem?!

Szal,hogy lehetne elfelejteni titeket,a nőket?

Már többször megpróbáltam,de eddig nem sikerült,mert sajnos szeretem nézni a szép nőket,lányokat.

Minden nemtől várom a válaszokat!

2012. ápr. 28. 19:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

"Nincs még egy férfi a világon,akit annyira ne néznének semmibe a nők,mint engem!"

Nehogy azt hidd, példának okáért itt vagyok én...

2012. ápr. 28. 19:20
 2/12 anonim ***** válasza:
51%
Sehogy.Kódolva vagy a fajfenntartásra.Nézegesd csak a szép lányokat,ha más nem,vak tyúk is talál szemet.Hány éves vagy?
2012. ápr. 28. 19:21
 3/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok megint: én megoldottam - szimplán nem nézek nőkre az utcán. Se sehol máshol. És már nem is zavar.
2012. ápr. 28. 19:22
 4/12 anonim ***** válasza:
51%

ÉN is senki vagyok a barátnőim mellett:)

szval nem vagy egyedül 14 vagyok de szerintem nem lesz senkim:) de ez van:) már túl vagyok rajta:)

2012. ápr. 28. 19:32
 5/12 anonim ***** válasza:
14... Hmm... 20 éven felül már jogosan érezhetjük ezt, Te pedig 4. várj még egy kicsit...
2012. ápr. 28. 19:34
 6/12 anonim ***** válasza:
hát én úgy érzem, hogy nincs értelme, mindenki a beszívott piáló barátnőimet szeretik.
2012. ápr. 28. 19:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Van ez így. De 14 évesen ne nyilatkozz ilyet, mert az itteniek 99%-a körberöhög...
2012. ápr. 28. 19:38
 8/12 anonim ***** válasza:
:)
2012. ápr. 28. 19:39
 9/12 anonim ***** válasza:
téged az Isten is hominak teremtett.
2012. ápr. 28. 19:52
 10/12 A kérdező kommentje:

Hominak?!

Ez még viccnek is rossz!!

Csak azért,mert nagy ívben letojnak a nők még nem leszek homi!

Egyébként én is próbáltam azt,hogy nem is nézem a nőket,lányokat,de nem ment sokáig,mert úgy kívánom őket...

Legalábbis a látványukat nagyon hiányolnám.

Amúgy már jóval elmúltam 20,és tudom,hogy lúzer vagyok,de ez azért van,mert egyetlen nő sem ad esélyt arra,hogy bebizonyítsam ennek az ellenkezőjét!

Valszeg,majd próbálom nagyon erősen azt,hogy nem nézem őket,hátha egyszer sikerül majd hosszabb ideig és talán elmúlik az,hogy nőt akarjak!

Remélem!

2012. ápr. 28. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!