Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Hogyan tudnálak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogyan tudnálak végleg elfelejteni titeket?

Figyelt kérdés

Sajnos a sors azt rendelte nekem,hogy egyedül legyek,amíg világ a világ!

Nem túlzok.

Nincs még egy férfi a világon,akit annyira ne néznének semmibe a nők,mint engem!

Akármelyik haverommal vagy hasonló neművel megjelenek,akárhol,(bulizni vagy csak csavarogni,bandázni)már el is buktam az összes nőt!

Eleinte nem hittem volna,de ma már tudom,hogy én a nők szemében egy hitvány senki vagyok,egy nulla és az is a négyzeten+szorozva 2-vel.:(:(

Annyira rossz érzés,hogy az annyira vágyott nők semmibe vesznek,miközben engem meg majd megöl az ideg,hogy a haverjaimra vagy akármelyik másik csávóra rágerjednek!

Ha egy hajléktalan,nagyon rosszul ápolt egyénnel mennék akárhová,akkor is a hajléktalan tetszene a nőknek és nem én!

Jó,most lehet fikázni,hogy ez milyen hiú,meg ilyenek,de ellenkező esetben nektek is rosszul esne csajok,ha le sem tojnának titeket és a barátnőtöket meg nyálcsorgatva bámulnák!Nem?!

Szal,hogy lehetne elfelejteni titeket,a nőket?

Már többször megpróbáltam,de eddig nem sikerült,mert sajnos szeretem nézni a szép nőket,lányokat.

Minden nemtől várom a válaszokat!

2012. ápr. 28. 19:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A fffffffffenét múlik!Ne legyél már ilyen!Miért nem keresel magadnak valami hobbit,ami leköt?Olyat,amit lányok is csinálnak,közös érdeklődés,közös téma,beszélgettek,ismerkedtek........menj nyári munkára,dolgozz alapítványnál,legyél önkéntes,taníts táborban gyerekeket,ott annyi csaj van és az értelmesebb fajta.Ne a külsőre alapozz!És ne nyafogj!:)
2012. ápr. 28. 20:46
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha el akarod felejteni végleg a nőket, akkor tekerd minimumra az ingereket. Vállalj több állást, dolgozz egész nap; nem azon fogsz aggódni, hogy nincs nőd, hanem hogy össze ne ess, el ne aludj napközben.

Amikor otthon vagy, akkor se a nőket bámuld a tv-ben, meg a neten, hanem pl. olvass, makettozz, köss stb.. Ha meg levegőre vágynál, túrázz egyedül a szabadban.

2012. ápr. 28. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!