Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nincsenek olyan pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek olyan pasik mint a régi időkben? Akik külső stílusra is az 1700-as 1800-as évekbeliekre hasonlítanak? Hosszú haj, régimódi ruhák, illedelmes stílus.

Figyelt kérdés

2013. ápr. 28. 00:39
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
akkor még nem volt internet! te meg vissza akarnád hozni azt az időt?!
2013. ápr. 28. 02:24
 22/40 anonim ***** válasza:
Én már csak a hosszú hajjal is megelégednék, lassan már azokat is nagyítóval kell keresni a sok tarajos-kefe fej között :/
2013. ápr. 28. 06:00
 23/40 anonim ***** válasza:
Én illedelmes vagyok, és elegánsan öltözködök. Hosszú hajam nincs. Mindent nem lehet egyszerre :D
2013. ápr. 28. 07:39
 24/40 anonim ***** válasza:
58%

Keresgélj steampunkok meg gótok között.

Én amúgy egy olyan fiút szoktam látni, aki mindig cilindert hord és sétapálcával mászkál.

2013. ápr. 28. 08:53
 25/40 A kérdező kommentje:
Hát látom akadt egy-két olyan ember aki hasonlít a vágyaimhoz, nekik azt üzenem hogy őrizzék meg ezeket a tulajdonságaikat, ugyan nem tudom hogy nézhettek ki de rosszul biztosan nem! :) .
2013. ápr. 28. 10:32
 26/40 A kérdező kommentje:
[link] egy ilyen ember tökéletes lenne *-* ... :((
2013. ápr. 28. 10:45
 27/40 anonim ***** válasza:
Nekem is.
2013. ápr. 28. 11:01
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

Az illedelmes stílus nálam alap, kár, hogy a drága hölgyek lassan hülyének nézik azt, aki nem bunkó.

Ami a hosszú hajat illeti, az enyém most kb 10-11 cm hosszú lassan megyek fodrászhoz és levágatom olyan 5 centire. Ha túl hosszú az zavar.

A ruhákat olyan nagyon nem sírom vissza. Egyébként a kiegyezés utáni Magyarországon én is szívesen élnék. Akkor az úr még úr volt, az orvos az orvos, a tanár az tanár, a léhűtőket pedig megvetette a társadalom. Nem úgy volt mint ma, hogy az a legnagyobb király, akinek a legnagyobb a pofája.

Továbbá egy discot és egy bált ne keverjünk már össze, én voltam mind a kettőben. A bál egy elegáns összejövetel, a disco pedig egy szimpla igénytelen tivornya.

2013. ápr. 28. 11:32
 29/40 anonim ***** válasza:

Teljesen olyan vagy, mint az egyik barátnőm! :D (Mr. Darcy? :P )

Nyugi, vannak még úriemberek, csak tartsd meg a lelkesedésedet, de vigyázz is magadra nagyon,mert hamar elgázolják a naiv, romantikus széplelkeket.. :/ az időt nem lehet visszaforgatni... :S

2013. ápr. 28. 17:55
 30/40 A kérdező kommentje:
Attól nem félek hogy megfogok változni mert soha nem a korombeli éretlen kis cs*cskák tetszettek mármint amit leművelnek a 20évesek az gáz...és még a stílusuk sem jó
2013. ápr. 28. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!