Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez engem zavar, mit csinaljak?
Mondd meg neki, hogy : Na ide figyuzz köcsög. Ne beszélj csunyán, mert ugy állcsucson b@szlak, hogy magad alá sz@rsz.
Na jó ez csak vicc volt.
Ha csunyán beszél akkor mond neki hogy : Hogy beszélsz a száddal, aztán meg eszel vele. :)
Az ha valaki így megváltozik ott mindig van valami a háttérben. Az elmúlt két hétben történt valami, vagy folyamatban van valami ami felstresszeli. Vagy egyéb oka lehet. Nálam ilyen jelenségnek egyszer például az volt az oka, hogy titokban visszaszoktam a cigire.
Viszont bármi lehet, van valami ami miatt ilyen és amit nem oszt meg veled.
Itt nem a csúnya beszéd a lényeg, hanem az, hogy vagy eltitkol valamit, vagy segítségre támogatásra lenne szüksége, de a pasi vagyok, nem mutatom ki az érzelmeim program ebben megakadályozza.
Ne dramatizáld túl a dolgot. A legrosszabb, amit most tehetsz, hogy elkezdesz mindenféléket feltételezni, hogy "biztosan azért..." Én a helyedben szépen, kedvesen megkérdezném (egy olyan pillanatában, mikor épp nem pipa), hogy: "kicsim, mi a baj? bánt valami? mostanában annyit káromkodsz, hogy már bántja a fülemet. történt valami?"
Lehetséges, hogy elsőre nem fog válaszolni, hanem visszakérdez, hogy miért gondolod ezt. Akkor is csak simán azt mondanám neki: "Eddig nem voltál ilyen, mostanában bántó vagy, ezért gondoltam, hogy valami bajod van." Legalább látni fogja, hogy törődsz vele, számít neked. A lényeg, hogy ne kezd el nyaggatni!
Ha pár napon belül nem mondja el, hogy mi a gond, és nem változtat, akkor egy tapló, alapból ilyen is volt, csak eddig játszotta magát előtted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!