Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adam Joyrider: "Visszaszerzem Az Exem" cimű könyv érdekelne, megvette e már valaki, ha igen milyen ér valamit, visszahoditottad az exed?
Helló! Regisztráltam erre a torrent oldalra, de nem sikerül a letöltés. :(
Esetleg eltudnátok küldeni emailben a könyvet? Az email címem: linkwarsys@freemail.hu
Nagyon köszönöm a segítséget! :)
Megvásároltam e művet, mert kíváncsi voltam mit tartalmaz. Kezdjük azzal, hogy számlát nem kaptam róla, pedig az egyértelműen kellett volna, hiszen céges számláról fizettem.
Aztán a többi...
Hol jó, hol rossz fordítás a nagy része. Akiknek ajánlható, az a szerzőhöz hasonló fiatal srácok köre, másnak nem javasolnám a beszerzését.
Ha valaki komolyan gondolja, hogy visszaszerezze az exét, akkor az ebben olvasható dolgoknál sokkal több mindenre van szükség!
Valaki megtenné,hogy elküldi nekem a könyveket!
Nagyon nagy szükségem lenne rá,megvenni sajnos nem tudom.
Sziasztok,
én írtam az elején a negyedeik kommentet. Azóta öt év telt el, és a mai napig vannak köztetek, akik privátban megkeresnek azzal, hogy küldjem el nekik emailben az anyagot :)
Ide is kiírom, hogy az anyagok elektronikusan le vannak védve, benne van a teljes név. Úgy gondolom, kézenfekvő, hogy nem szeretnék jogi következményekbe bonyolódni azért, mert valakinek elküldöm, ő is odaadja a legjobb barátjának, pár hónap múlva pedig ott kering a neten az én nevemmel.
Én úgy gondolom, hogy Karácsonyra, vagy Valentin napra sem illik használt, leértékelt, vagy lopott ajándékot adni, a te lelkiismereteden múlik, hogy milyen módszerekkel akarod megtartani a kedvesedet. Egy biztos, az önbizalmad akkor lesz a helyén, ha nem kerülőutakat használsz, hanem tudod, hogy megtetted, ami tőled telik.
Sziasztok,
Laci
Nálam pont visszájára sült el a dolog,kibékültünk, aztán meglátta, hogy önbizalmam lett, és elhagyott, mert úgy gondolta így már nincs rá szükségem. Szerintetek, normális?
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!