Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Adam Joyrider: "Visszaszerzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adam Joyrider: "Visszaszerzem Az Exem" cimű könyv érdekelne, megvette e már valaki, ha igen milyen ér valamit, visszahoditottad az exed?

Figyelt kérdés
2009. szept. 26. 20:32
1 2 3
 21/28 egyedülanya válasza:

Helló! Regisztráltam erre a torrent oldalra, de nem sikerül a letöltés. :(

Esetleg eltudnátok küldeni emailben a könyvet? Az email címem: linkwarsys@freemail.hu

Nagyon köszönöm a segítséget! :)

2012. aug. 24. 12:37
 22/28 Susi Diamond válasza:

Megvásároltam e művet, mert kíváncsi voltam mit tartalmaz. Kezdjük azzal, hogy számlát nem kaptam róla, pedig az egyértelműen kellett volna, hiszen céges számláról fizettem.

Aztán a többi...

Hol jó, hol rossz fordítás a nagy része. Akiknek ajánlható, az a szerzőhöz hasonló fiatal srácok köre, másnak nem javasolnám a beszerzését.

Ha valaki komolyan gondolja, hogy visszaszerezze az exét, akkor az ebben olvasható dolgoknál sokkal több mindenre van szükség!

2013. okt. 17. 18:54
 23/28 anonim válasza:

Valaki megtenné,hogy elküldi nekem a könyveket!

Nagyon nagy szükségem lenne rá,megvenni sajnos nem tudom.

2014. márc. 6. 13:16
 24/28 anonim ***** válasza:
nekem megvan, írjon ha valakinek kell és elküldöm :)
2014. szept. 25. 10:55
 25/28 anonim válasza:

Sziasztok,

én írtam az elején a negyedeik kommentet. Azóta öt év telt el, és a mai napig vannak köztetek, akik privátban megkeresnek azzal, hogy küldjem el nekik emailben az anyagot :)

Ide is kiírom, hogy az anyagok elektronikusan le vannak védve, benne van a teljes név. Úgy gondolom, kézenfekvő, hogy nem szeretnék jogi következményekbe bonyolódni azért, mert valakinek elküldöm, ő is odaadja a legjobb barátjának, pár hónap múlva pedig ott kering a neten az én nevemmel.

Én úgy gondolom, hogy Karácsonyra, vagy Valentin napra sem illik használt, leértékelt, vagy lopott ajándékot adni, a te lelkiismereteden múlik, hogy milyen módszerekkel akarod megtartani a kedvesedet. Egy biztos, az önbizalmad akkor lesz a helyén, ha nem kerülőutakat használsz, hanem tudod, hogy megtetted, ami tőled telik.

Sziasztok,

Laci

2014. okt. 21. 11:01
 26/28 anonim válasza:
Én éppen most próbálom ki az útmutatásait, és eddig egészen jó, azaz engem nagyon feldob az amiket mond, mert magamtól, amilyen depressziós voltam, sosem jutott volna eszembe így gondolkozni. :) És tényleg igaz, hogy mindenki csak azt hajtogatja: Felejtsd el, jobb lesz nélküle. Éppen ezért is jó Adam útmutatása, mivel ő nem. Ő veled ért egyet, hogy igen is ha szeretnéd szerezd vissza és segít is. :) Talán majd leírom sikerrel jártam-e. :)
2014. nov. 14. 10:01
 27/28 anonim válasza:
Engem is nagyon érdekelne a könyv és nagyon fontos lenne ha valakinek meg van kérem írjon!
2016. szept. 18. 11:32
 28/28 anonim válasza:

Nálam pont visszájára sült el a dolog,kibékültünk, aztán meglátta, hogy önbizalmam lett, és elhagyott, mert úgy gondolta így már nincs rá szükségem. Szerintetek, normális?

20/L

2020. ápr. 25. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!