Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adam's Comedy-s Ádámnak van barátnője?
Figyelt kérdés
2010. okt. 2. 23:10
3/13 anonim válasza:
csak kanja van:Dő is meleg,mint mester tamás:D
4/13 A kérdező kommentje:
hát Mester Tamásból kinézem h meleg, de azért Ádámból nem :P
túl jól néz ki ahhoz :PP
2010. okt. 2. 23:58
5/13 Kamuuu válasza:
Jól néz ki te beteg vagy...:D olyan feje van mintha valamivel jól arcon b*szták volna...
6/13 anonim válasza:
hát nem tom,szerintem akkor is búza,de mind1,nem piszkállak vele;):)
7/13 anonim válasza:
''túl jól néz ki ahhoz :PP''
tudod hány jól kinéző meleg pasi van? ők adnak magukra és ezalatt nem a szőrtelenített agyonszolizott b.zikat értem.
8/13 A kérdező kommentje:
sztem tuti nem meleg :D
2010. okt. 6. 20:59
9/13 anonim válasza:
nekem is bejön, csatlakozom hozzád kérdező :P
bár nekem aztán ugyan mindegy, hogy van-e barátnője, úgy sem akarok tőle semmit, egyszerűen csak tetszik ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!