Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha véletlenül összetalálkoznák Adam Lambert-tel akkor smacizna velem?
Figyelt kérdés
persze úgy hogy nincs barátja akkor, és tudom kicsi az esélye, hogy összetalálkoznánk..de ha mégis ?:D2011. jún. 25. 11:17
2/7 anonim válasza:
Olyan ribanc sztem biztos XDXD
De most komolyan összezavarodtam... azt hittem barátnője volt...
Meleg lett? vagy biszex?
(vagy nem értettem a kérdést?)
3/7 A kérdező kommentje:
meleg persze ! nem volt barátnője, és ezt már rég óta tudja mindenki, és lehet hogy csak azt hallottad, hogy először egy 18 éves csaj tanította meg smárolni, de amúgy nem *.* és azt hiszem bele szerettem :DD
2011. jún. 25. 12:24
4/7 anonim válasza:
Kislány maradj a valóságok terén...
1.Miért, és hol találkoznátok?
2.Tegyük fel találkoztok...ő egy híres énekes. Mégis mi a fészkes fenéért smárolna tini (gondolom az vagy) kiscsajokkal?
3.Köztudottan meleg. Mégis miért smárolna csajokkal?
:D Szép dolog álmodozni, de az álmok, azok csak álmok :D
5/7 A kérdező kommentje:
1. nem mondtam hogy csaj vagyok :DD
2. nem tudom:D például összefutnánk koncerten valahol, nemtom:D
így se lenne esély rá ? :D
2011. jún. 25. 15:21
7/7 anonim válasza:
Most ez honnan jött? Miért szerinted mindenkivel smárol akivel találkozik? Én találkoztam már vele, mégsem smárolt le..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!