Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Tanár - Diák kapcsolatról könyv.
Kezd el írni a könyvet, és majd írás közben tuti eszedbe jut valami tök jó végkifejlett, és majd azt írd bele.
A te könyved, ne mi döntsünk már a végéről. (vagy nekem oké csak akkor kérem a jogdíjat :D)
Szerintem egy egyszerű "és boldogan éltek amíg meg nem haltak" vég már nagyon snassz és unalmas, szóval mindenképpen valami csattanót tegyél a végére... Vagy kezdj el olyasmit, hogy beletörődtek sorsukba tovább léptek, mindkettőnek lett másik kapcsolata (vagy 20 oldal rizsa) blabla... aztán mondjuk valahol összefutnak újra és rájönnek, hogy még mindig szeretik egymást... Szóval a lényeg az hogy az ember szerintem akkor élvez igazán egy történetet, hogy ha vannak benne nagy fordulatok. Ha bizonyos részek durván hatnak az érzelmekre, legyen az akár megbotránkoztató, romantikus, vagy szomorú... Én pl nagyon szeretem a romantikus könyveket, és rengeteget olvastam belőlük, a kedvenceim pedig tényleg azok, amik megmozgatnak bennem valamit, ami után érzem, hogy én is szeretném ugyanezt átélni, vagy végigfut egy könnycsepp az arcomon stb... szóval semmiképpen ne annyival fejezd be, hogy és akkor összejöttek/elfelejtették egymást punktum! :)
A javaslatom még, hogy olvastasd el majd olyanokkal, akik szeretik az ilyen történeteket, hogy segítsenek kicsit benne, ha van akkor fogadd el az építő kritikát, és fontold meg hogy van e alapja, írd át kicsit ha úgy jön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!