Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Adam Joyrider: "Visszaszerzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adam Joyrider: "Visszaszerzem Az Exem" cimű könyv érdekelne, megvette e már valaki, ha igen milyen ér valamit, visszahoditottad az exed?

Figyelt kérdés
2009. szept. 26. 20:32
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
Sikerült megszerezned a könyvet? És hasznos volt?
2010. ápr. 10. 17:43
 12/28 A kérdező kommentje:
A könyv abban segített hogy rájöjjek semmi értelme újra kezdeni és miután elolvastam nagyon is jó kedvem lett. Túl lettem az egészen.
2010. ápr. 10. 23:24
 13/28 anonim válasza:
Nem tudna nekem valaki segíteni? Sajnos nem tehetem meg, hogy megvegyem a könyvet, de nagyon-nagyon el szeretném olvasni.
2010. ápr. 21. 11:40
 14/28 anonim válasza:
nem csak emiatt érdemes megvenni ezt a könyvet, hanem mert telljesen kiboncolja a párkapcsolatokban, a viselkedési normákat, és amellett nagyon személyiségfejlesztő is.
2010. szept. 1. 11:36
 15/28 anonim válasza:
mindkettőtöknek igaza van, de tényleg vannak benne jó tanácsok.
2010. szept. 1. 23:22
 16/28 ciluka07 válasza:
kérlek, valaki küldje el nekem...:( megvenni sajnos most nem tudom,viszont nagy szükségem lenne rá! van egy másik hasonló felépítésű ebookom, cserélhetünk is, viszont ez nagyon érdekel, ill. fontos lenne!!!
2011. márc. 29. 10:04
 17/28 anonim ***** válasza:
76%
figyeljetek.Volt szerencsém szemezgetni ebből a remekműből-mert nem álhattam ellen a kiváncsiságomnak.Megtudtam,hogy az exem ezt olvasgatja(igen,én voltam a szakító fél).Csak tudjátok az a nagy helyzet,hogy ez a balfék fejre is állhat a könyvéban,ha a párkapcsolat egyik fele már totál érdektelen lesz a másik iránt,mert összetört benne minden és már az sem érdekli ha az exe ezentúl teljesen megváltozik minden jó irányába.A régi sebek akkor is ott maradnak,-kb úgy,mint a gyermekkori sérelmek.Erre én egyetlen megoldást tudnék:az agymosást...másrészt mivel ezt egy pasi írta(ha jól értelmezem).Egy férfi és egy nő gondolkodásában alapvető különbségek vannak.Bevallom,amikor olvastam(pedig csak a legeleje,a szünet rész volt),végig ezt láttam tükröződni benne-tény,hogy van benne 1-2 általános igazság-de ahhoz meg nem kell könyvet "kinyitni".
2011. okt. 2. 10:41
 18/28 anonim válasza:
Te nem tudom mit olvashattál, tény, hogy sok sz*r kering a neten torrentektől a fórumokig ezen a címen. Számomra az e-book nagyon hasznos volt, olyan dolgokkal, amiket tudtam is használni rögtön. Én mindenesetre most nagyon boldog vagyok hogy nem vesztettem el az én Kicsikémet, és attól sem vagyok már betojva hogy mit hoz a jövő, mert párkapcsolatilag is ki lettem okosítva. Jó, abban lehet hogy igazad van, hogy ha már tényleg esélytelen a dolog, kár erőltetni. De én is azt hittem hogy esélytelen vagyok, pedig most már tudom, hogy mások sokkal rosszabb helyzetben voltak mint én.
2011. nov. 3. 14:25
 19/28 anonim válasza:

Nagyon sokmindenben igazat adok a könyv szerzőjének, bár még nem rendeltem meg. Pl. pszihomókusra már elment 14,000 FT eddig, és két 1-1 órás beszélgetés volt vele.

Ha szeretnék párkapcsolati tréninget akkor az jóval többe lenne, és az eredmény is kétséges... Nem az összegekkel van bajom a pszihomókust tekintve, csak a hatékonysági mutatóval - ami kétséges.

Egy szó mint száz, rajta neki én megrendelem, később kiderül mit használt.

Pusztán fiskális szempontból szemlélve a dolgot:10,000 FT-ot pusztán egy új kapcsolatra simán ellőhetsz 1 nap alatt, és az eredmény még mindig kétséges.

Mennyibe is kerül egy esküvő?

Van aki fájdalomcsillapítónak használja a neten fellelhető cicababákat:

A "cicababák" is kiszednek ennyit a zsebedből ha nem is az első alkalommal de a másodikra tuti. :) Szintén csak 1-1 óráról beszélek.

Az érzelmekről nem is szóltam eddig. Mert egy cicababa nem fog téged szeretni csak max 1 óra hosszat amíg kifizetted.

Amellett ha a párod eddig szeretett akkor ha csak 10,000 a könyv, és ér is valamit - akkor nem kidobott pénz, megéri megpróbálni úgymond - te rajtad nem múlt semmi.(Ha betartod amit ir)Ha nem sikerül, maximum a következő kapcsolatodnak nem lesz hasonló vége mint ennek.

Sobri Jóska voltam a betyár :)

Az igazi nevem maradjon titokban :)

Ha lesz kedvem majd leírom mi történt. :P

2012. jún. 11. 11:31
 20/28 anonim ***** válasza:

Ez egy torrent oldal,most szabad a reg.

innen letöltheted

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. aug. 19. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!