Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok, őrülten, eszméletlenül, reménytelenül és szenvedélyesen egy 16 éves lányba, lehet hogy Ő lesz a feleségem, a gyerekeim anyja? 26/F
Figyelt kérdés
reménytelenült úgy értem h javíthatatlanul, én mindig őt fogom szeretni, érzem valahol legbelül. Ő teljesen más mint bárki akivel eddig találkoztam. Az ég világon senki mást nem karok csak őt, egyikünket sem érdekel a korkülönbség, sem az anyagiak sem semmi, majd ketten megteremtjük, ez a hozzáállásunk. Működhet ez a kapcsolat?2013. ápr. 26. 23:52
11/11 anonim válasza:
Miért akarod a saját igazad másoktól hallani? Csendesítsd el az elméd, uralja a totális csend, a semmi. Ne legyen ott semmi. Lépj ki abból, hogy mit akarsz te. Ha elérted a csendet, tudni fogod hogyan cselekedj. Másoktól nem várhatod, hogy megmondják neked, hát feladnád magad? A legfontosabb dolgot, ami mindig a tiéd lesz, amit el veszíthetsz ugyan, de soha senki el nem veheti, ha te ragaszkodsz hozzá? A tárgyak, az élet, az emberek múlandóak. De te az te leszel mindig. És te ezt tagadnád meg? Légy tisztában magaddal először, és utánna törd a fejed a házasságon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!