Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két éve van egy barátnőm. Nagyon szeretem, de az anyja mindig közénk áll! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már tegezem a szüleit,jóban vagyok velük,de mégsem engedi,hogy barátnőmhöz mennyek,csak esetleg évente 3-4 alkalommal.Azt sem engedi,hogy ő jöjjön hozzám,nyáron is kétszer találkoztunk.És barátnőm mindent megcsinál otthon!Jó tanuló,és én is az vagyok!2013. febr. 19. 19:32
1/6 anonim válasza:
ezt nehezen tudom elképzelni... évente 3-4 alkalom?
akkor az 2 év alatt 6-8? :D
2/6 anonim válasza:
És vagytok vagy 14-16 évesek...
3/6 anonim válasza:
Van egy olyan sejtésem hogy még 14 sem vagy.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi!Amúgy 18 vagyok,és nem vártam,hogy majd ennyire "segítetek!" Iskolán kívül 6-8 alkalom,igen,így van!Lehet,hogy hihetetlen , de így igaz! Egyébként,ha annyira fontosnak tartjátok a kort,találkozhatunk nyugodtan,bemutathatom a személyi igazolványomat,és a középiskolás diákigazolványomat.Mérhetetlen nagy tiszteletlenség,hogy az ember már kérdezni sem tud,mert néhány húgyagyú lenézi!Találjatok más szórakozást!
2013. febr. 20. 19:54
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom,hogy ilyen tapló természetű emberek vannak a világban!Tudtommal ez a hely segítségért van,nem pedig arra,hogy fölöslegesen kitaláljanak olyan dolgokat hogy "14 éves sem vagy..." Szánalmas egyszerűen,hogy nem veszik észre magukat.Honnan gondolnátok,hogy annyi vagyok?Ki mondta ezt? Ismersz? Akkor meg ne ítélj,és ne találgass ki hülyeségeket,hanem kérdezd meg milyen idős vagyok!Komolyan mondom,18 éves fejjel érettebb vagyok,mint ti!
2013. febr. 20. 19:58
6/6 A kérdező kommentje:
És nem kérek a hülye válaszotokból,nem érdekel a véleményetek,tartsátok meg magatoknak,amit rólam gondoltok.Nem lesz tőletek kevesebb az életem.Továbbra is várom a rendes emberek válaszát! (Ha egyáltalán akad ilyen)
2013. febr. 20. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!