Nem szeretem a barátnőm szüleit, mit tegyek?
Hogy függ össze a panel szaga a szülei mentalitásával? Na meg azzal, hogy vidéken nevelkedtél 2 szintes családi házban és hogy mennyire tanult vagy és hány diplomád van?
Attól, hogy valaki panelban él, még nem biztos, hogy aluliskolázott. Mint ahogy az sem biztos, hogy aki egy kúriában nevelkedett ki tud nyögni 2 értelmes mondatot.
Máshogy szocializálódtak? Te jó ég, feláll a hátamon a szőr tőled.
Oké, azt megértem, hogy maga a mentalitás, hogy nem akar dolgozni, és csak fekszik, sörözik..zavar téged. Habár, ehhez sincs semmi közöd, mert Ő úgy lopja a napot, ahogy akarja, és ahogy a családja eltűri.
Én nem azt érzem, hogy Te kimondottan a szülőket nem bírod, hanem azokat, akik nálad alacsonyabb rendűnek, de a szavaiddal élve a náladnál alulszocializáltabb emberek.
Tudod mit, én is panelszagban nőttem fel, 2 diplomám van és saját vállalkozásom. Kertes házban élek vidéken a férjemmel, de imádok hazamenni az anyukámhoz a panelba, imádok felmenni hétvégén egy ebédre a nagymamimhoz szintén a panelba, és imádok átugrani a legjobb barátnőmhöz szintén a takaros kis panellakásukba.
Hülyegyerek,a fővárosban is vannak többszintes kertes házak(pesten és budán egyaránt) és vidéken is vannak panelok,még a kisebb városokban is.
Miért gondolja azt nagyon sok vidéki,hogy aki a fővárosban lakik az panelban él?
Hozáteszem,én is vidéken születtem,vidéken nőttem fel,soha nem laktam budapesten,de ha egyszer a sors úgy hozná oda kellene költöznöm akkor sem arra gondolnék egyből,hogy egy panellakás lenne az otthonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!