Félek is a páromtól és szeretem is. Tudom, hogy el kellene felejtenem, de hogyan?
Hajadnál fogva húz, földre lök? Szerinted ez nem bántalmazás?
A férjed átlépett egy határt, ahonnét nincs visszaút. Nem akarlak megijeszteni, de ez már csak rosszabb lehet.
Ha jól ítélem ennyiből meg, akkor még arra sem lesz hajlandó, hogy bocsánatot kérjen. Azt fogja mondani, hogy te provokáltad ki.
Elment a haverjához, te pedig otthon remegve várod, hogy hazaérjen.
Kérj segítséget. Hívd fel a szüleidet, mondd el nekik, kérj tőlük tanácsot.
Beszéld meg velük addig, amíg ő nincs itthon, mert ha eltitkolod, csak az ő malmára hajtod a vizet. azt fogja gondolni, hogy nem mersz szólni, és azt gondolja, hogy neki van igaza.
Sajnos, ezeket mind tapasztalatból írom. Ne ess abba a hibába, amiben én voltam több mint 10 évig.
Én is ezt mondogattam, ezek után is szeretem, és csak a jóra akarok gondolni vele kapcsolatban.
Csak évek alatt szépen ráment az egészségem, a folyamatos félelem, stressz megtette a magáét.
A párod sem oké, de te is egy hisztéria vagy.
Ideges embert próbáltál fizikailag visszatartani. Ember legyen a talpán, akinél nem szakad el a cérna. Csak hát nem ennyire... Viszont neked is lehetne jóval több eszed.
Utolsó válaszoló!
És még mindig együtt vagytok?
Megosztanád velünk? Hátha segíthetünk ezzel is a kérdezőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!