Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek is a páromtól és szerete...

Félek is a páromtól és szeretem is. Tudom, hogy el kellene felejtenem, de hogyan?

Figyelt kérdés
Sajnos a párom nagyon agresszív, és ugyan azt állítja, hogy sosem ütne meg, de szerintem ez bőven annak minősül. Sajnos ma reggel nagyon csúnyán összevesztünk, és egész nap nem szóltam hozzá, de ő sem kezdeményezte a beszélgetést... Aztán elkezdett pakolni, hogy a haverjához megy és hogy már nem akar velem lenni. Én pedig beszélni akartam vele, és nem akartam, hogy elmenjen, erre kiabálni kezdett, de még akkor is vissza akartam fogni, hogy ne menjen, erre válaszként úgy reagált, hogy a hajamnál fogva a földre lökött, utána a falnak, aztán kiment az ajtón, és én is kimentem bezárni, úgyhogy szép jelenetet láthattak a szomszédok, ugyanis kint is folytatta a kiabálást, aztán kintről behúzott vagyis berángatott szintén a hajamnál fogva. Szerinte ez nem számít semmit, mert csak a tényleges ököllel való ütés, a verés. Oké, nincsen látható nyoma annak, amit csinált, de nem hiszem, hogy olyan természetes lenne. Ráadásul azt kiabálta, hogy mindjárt fog egy kést és... Most nincs itthon, elment a haverhoz, de nagyon félek, hogy hazajön, nem akarom, félek tőle... De mindemellett szeretem is, és nem tudok folyton arra gondolni, hogy mi történt, hanem csak a jó dolgokra. Szeretem, ezek után is, de tudom, hogy nem szabad vele lennem és hagynom, hogy megalázzon, de hogy legyek erős??
2013. febr. 14. 21:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Annál rosszabb nincs mikor félsz attól akit szeretsz és az a kéz, amitől simogatást várnál üt.. teljesen rámehetsz mentálisan és fizikailag. Tapasztalatból beszélek, hagyd el még most..
2013. febr. 15. 09:41
 12/15 anonim ***** válasza:

Ma 00.31.

Örülök, hogy így alakult.Én úgy gondolom, hogy a válaszolók többsége nem légből szedi a válaszait. Tapasztalat és együttérzés beszél belőlük.

Érdemes megfontolni, mert a tapasztalat bölcs.

2013. febr. 15. 11:58
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha vele maradsz meg is érdemled, hogy megverjen. Mégis mit szeretsz rajta? Nem lehetsz ilyen buta, már rég el kellett volna hagynod. Vagy szerinted csak egy pasi létezik az egész világon?
2013. febr. 15. 12:22
 14/15 anonim ***** válasza:

Hahó kérdező! Minden rendben?

Vagyis mit is kérdezek, mi a helyzet?

Válaszolj nekünk, légy szíves!

2013. febr. 16. 10:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Nyelvileg az hogy verés, vagyis valaki valamit ver valamivel, vagy a kezével, vagy tárggyal ver, ÜTLEGEL. Az hogy a hajadnál fogva rángatott nem verés, viszont az is k*rvára fáj. Viszont fogalmam sincs jogilag ez milyen kategória, szerintem semmilyen.
2013. márc. 10. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!