Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki megítélni az anyja alapján?
Figyelt kérdés
Anyám a barátomat azért nem akarja mellettem látni, mert 40 éve ismerte az anyját, és neki túl egyszerű volt. Miért? Szerintem ez nevetséges, teljesen alaptalan!2013. márc. 29. 12:38
1/11 anonim válasza:
Inkább anyud felszínes egy kicsit.
2/11 anonim válasza:
Nem mondanád neki, hogy ő is nagyon egyszerű, ha ez alapján ítél?
3/11 anonim válasza:
Talán abból indul ki, hogy milyen nevelést kapott... ez
régen érthető volt, manapság már a nevelés egy vicc, szó-
val tényleg felszínes dolognak tűnik.
4/11 anonim válasza:
Szerintem meg van benne igazság:) a volt barátnőm anyja 1 szar keverő 2 színű sunyi nő és sajnos későn derült ki hogy a lánya ugyan az:) az alma nem esik messze a fájától:D
6/11 anonim válasza:
Van az a mondás - bár ez anyáról és lányáról szól -, hogy "Nézd meg az anyját, vedd el a lányát!"
Most múltam 36.. korábban azt hittem ez hülyeség, de bizony igaz. Ifjú urak tartsátok fejben.
Kérdező: lehet, hogy van még valami amit nem mond el neked, mert neked semmi közöd hozzá. De azért lényegében az biztos igaz, hogy anyád nem akar neked rosszat.... Gondolkodj ezen.
7/11 anonim válasza:
A férjem anyja egy pénzmániás, de a pénzhez nem értő, felszínes, képmutató nő, a lánya dettó ugyanez, a férjemre ezen tulajdonságok közül a pénzhez nem értés jellemző sajnos... mondjuk éppen elég ez. Szóval sok tulajdonságot otthon szedünk magunkra és ezáltal olyanokká válhatunk, mint a szüleink, hiszen ők nevelik belénk a bizonyos dolgokhoz való hozzáállást. De azért teljesen megítélni valakit ennyiből nem lehet, ráadásul 40 év nagy idő, a világ is sokat változott, vele az emberek is kénytelenek változni és egyáltalán nem olyan nagy hátrány az, ha valaki egyszerű... anyukád inkább túlontúl felszínes, ezt kellene észrevennie és a barátodat a saját tulajdonságai alapján megítélni, nem arról, hogy milyen volt az anyja 40 évvel ezelőtt.
8/11 sZeReNcS válasza:
Nézd meg az anyját, dugd meg a lányát módszer nem rossz, de a te esetedben amiről beszélsz az hülyeség, nem tudja megítélni hogy milyen a fiú. Neked kell, elvégre a te barátod. Szerintem az anyukád nem tudott jobb választ adni h miért nem akar benneteket együtt látni..
9/11 anonim válasza:
Ez már lassan a harmadik kérdésed kérdező, ugyan erről. Nem unod?
10/11 anonim válasza:
4es nagyon igazad van!
+ van meg egy mondas miszerint nezd meg az anyjat vedd el a lanyat.
Szerintem is erdemes megnezni azoknak a csaladjat akikkel meg csak baratkozunk is nem h a kiszemeltet/baratet!
inkabb hallgass anyukadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!