Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor bújik már ki végre az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor bújik már ki végre az anyja val*gából?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, de csak hétvégente találkozunk és nekem ettől boldognak kellene lennem. 25 éves, otthon lakik, nem is akar elköltözni. Unom már azt hallgatni, hogy anyukám nem enged el hozzád, meg ha elmegyek kitör a családi botrány. Mindennél jobban szeretem, imádom, de úgy érzem így már nem bírom sokáig. Járt már valaki hasonló cipőben? Ha igen, hogy döntött?
2013. márc. 9. 15:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
25 évesen már bőven önállónak kéne lennie. Valami nincs rendben vele, de nagyon nincs.
2013. márc. 9. 15:45
 2/11 A kérdező kommentje:
Ő a "férfi", és 3 évvel idősebb nálam. Mégis én állok már a saját lábamon.
2013. márc. 9. 15:45
 3/11 anonim ***** válasza:

Mot az a baj hogy otthon lakik 25 évesen (ebben az esetben le húzhatod amgad a wc-n..)

vagy az hogy

"anyukám nem enged el hozzád"

mert ez egy gyökér és nem tudom miért foglalkozol ilyennel.

2013. márc. 9. 15:47
 4/11 anonim ***** válasza:
Ő mindig is anyuci pici fia fog maradni... Az ilyeneknél általában így van.
2013. márc. 9. 15:47
 5/11 anonim ***** válasza:

2 en élnek csak együtt az anyjával? Vagy van tesója apja?

Kis lakásban vagy nagyobb családi házban?

Amúgy az egy dolog, hogy vele lakik mert mittudom én nincs elég pénze h külön költözzön. De ez hogy ennyire az anyja mondja meg h mikor hová mehet 25 évesen na az már gáz.

2013. márc. 9. 15:48
 6/11 A kérdező kommentje:
Az a bajom, hogy egy 25 éves (elvileg) felnőtt, jól kereső férfi, hogy a nyívekbe nem képes ellentmondani a szüleinek, hogy láthassa a lányt, akit állítása szerint imád.
2013. márc. 9. 15:50
 7/11 fospuska ***** válasza:
felejtsd el,a mama rá van telepedve az egy szem kisfiára. utálni fog nem csak téged,de mindenkit,aki apu arany makkját megpróbálja elcsalogatni otthonról,mert akkor a drága mamának vetélytársa lenne petike nevelésében. netán még önálló gondolatai lennének,ami a mama szempontjából megengedhetetlen. kit fog akkor pátyolgatni meg terrorizálni...?
2013. márc. 9. 15:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Mert egy tutyimutyi mama kedvence, és ez SOHA nem fog változni. Elhiszem hogy szereted de jól gondold meg, mert ez sajnos így fog maradni. N
2013. márc. 9. 15:56
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha 25 évesen jó kereső munkája van akkor ha lenne esze összepakolna és elköltözne onnan akár hozzád is, akár külön helyre ahová mész te is.

Még ha nem lenne munkája és pénze valamilyen szinten érthető lenne ez az egész mert akkor nyilván eltartanák.

És egyébként az anyukája nem engedi duma ez kb semennyire nem lehet igaz, ha belegondolsz azért nem akar elköltözni mert biztos hogy nem kell beadnia a kasszába semmi pénzt van egy csomópénze amiről lehet hogy te nem is tudsz, és nyilván kinyalják a seggét, és lehet ez az egész csak egy fedő duma.

Én a helyedben döntenék elég komolyan erről, mert ez így nem oké, jó most ha nagy nehezen rátudnád venni hogy lépjen lehet elérnéd azt amit akarsz és akkor jobb lenne minden, de akkor meg minden nap odajárkálna vagy azért hogy őt ugráltassák, vagy azért hogy legyen otthon folyton az anyuci szeme előtt.

Én egészen 23 éves koromig éltem otthon a szüleimnél, egyedül nem akartam lakni mert minek, de amint lett barátnőm és már az összeköltözést terveztük 2 hét alatt megvolt a hely ahová mehettünk szereztem segítséget is a pakolásra meg pár bútort is pluszba 2 hét alatt, mert oké hogy nekem is jó volt otthon de bennem volt annyi hogy ha már van barátnőm akivel kölcsönösen szeretjük egymást akkor azért tenni is kell hogy többet lehessünk együtt és külön lakásban. Mindenünk megvolt, időnként hazamentem szüleimnek segíteni, meg meglátogatni csak úgy, ezzel nem volt gond, de én a sarkamra álltam.

Ha a te párod is így fogná fel a dolgokat akkor már jobb lenne, magyarul megszokta hogy kinyalják a valagát, és ő ezt tartja normálisnak és fél attól hogy kirepül a családi fészekből és hogy otthon is kell csinálnia valamit.

2013. márc. 9. 15:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez téged is minősít! Minek futsz egy ilyen balf*sz után?! Már fél év után le kellett volna lépned a p*csába, ha nem tetszik! De te még 3 év után is ezen problémázol hogy egy p*cs csávód van.. Nőjél már fel!
2013. márc. 9. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!