Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 23 éves srác vagyok,14 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves srác vagyok,14 éves lánnyal lehetne kapcsolatom, és szexuális életünk is. Korkülönbség baj?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy jogilag legális, beszéltem is erről egy ügyvéddel, mondta hogy 14 év és 1 napos kor után a megrontás fogalma már nem létezik a jogrendszerben, de ez mellékes.

Kissé későn érő típus vagyok, ezt magam is mondtam neki, és el is ismerem, nem szégyellem. És hát szeretem az ilyen fiatal lányokat mert nekik még vannak érzéseik, bújósak, odaadóak stb. Csak hát 9 év van köztünk. De ha azt vesszük, hogy egy 18 éves apa komplexusos csaj is vonzódik az ilyen 40-es pasikhoz, ott van 20-25 év korkülönbség is, szóval ilyen szempontból, nem annyira durva az a 9 év. Szerintetek?

2013. ápr. 26. 20:36
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Szerintem a korkulonbseg nem baj,de nagyon gyerek meg,tapasztalatbol mondom.21 evesen jottem ossze egy 14 evessel,1-2 honapig mukodott a dolog.
2013. jún. 23. 13:01
 42/42 anonim válasza:
Lehet, hogy kb. 1 hónapja volt a kérdés feladva viszont okítanám a népet azzal, hogy 14 éves kor fölött az ember már tini NEM gyerek. :) Alatta gyerek 14-18-ig tini és 18-tól felnőtt nagyon eszesek. :D Mellesleg az általánosítást én sem szeretem, mert manapság vannak ilyenek de max. a filmekben és de nem erre felé. :) Ha meg neki egy 14 éves kell akkor ez van. Személy szerint nem hurrogom le, mert teljesen normális. Egy 14 éves lány lehet szellemileg érettebb mint a te korod béliek, szóval teljesen megértelek. :) Csak annyiban igazuk van a véleményt adóknak, hogy 14 évesre vigyázni kell. Nem mellesleg egy 18,20 éves lehet törékenyebb mint egy 14 éves.. :)
2013. jún. 23. 14:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!