Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves srác vagyok,14 éves lánnyal lehetne kapcsolatom, és szexuális életünk is. Korkülönbség baj?
Tudom, hogy jogilag legális, beszéltem is erről egy ügyvéddel, mondta hogy 14 év és 1 napos kor után a megrontás fogalma már nem létezik a jogrendszerben, de ez mellékes.
Kissé későn érő típus vagyok, ezt magam is mondtam neki, és el is ismerem, nem szégyellem. És hát szeretem az ilyen fiatal lányokat mert nekik még vannak érzéseik, bújósak, odaadóak stb. Csak hát 9 év van köztünk. De ha azt vesszük, hogy egy 18 éves apa komplexusos csaj is vonzódik az ilyen 40-es pasikhoz, ott van 20-25 év korkülönbség is, szóval ilyen szempontból, nem annyira durva az a 9 év. Szerintetek?
Akkor lennék pedofil sztem ha a korom beliekkel kezdenél.
Lássuk csak.
Említettem h kissé későn érő vagyok.
A 14 éves bnőm kb szellemileg 16 éves
A korombeli lányok kb szellemileg max 5 éves kislányok
Akkor ki a pedofil?
nem tehetek róla, nekem valamiért mindig feláll a farkam az általánosítástól
megint mehetek kiverni
A 9 év nem sok. De mi a fenét eszel egy 14 éves kislányon? undorító.. kicsit vizuális tipus vagyok és most elképzeltem egy 14 évest, még nőies alakja sincs, meg szőr sincs rajta rendesen. olyan mint ha egy gyerekkel akarnál szexelni. bloá
A legjobb, hogy és esze is annyi van. Te meg egy perverz vagy ha erre buksz. Az csak kifogás, hogy későn érő vagy. Ha ez lenne a helyzet, akkor 23 évesen esetleg szűz lennél és fülig szerelmes egy veled egyidős NŐbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!