Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 23 éves srác vagyok,14 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves srác vagyok,14 éves lánnyal lehetne kapcsolatom, és szexuális életünk is. Korkülönbség baj?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy jogilag legális, beszéltem is erről egy ügyvéddel, mondta hogy 14 év és 1 napos kor után a megrontás fogalma már nem létezik a jogrendszerben, de ez mellékes.

Kissé későn érő típus vagyok, ezt magam is mondtam neki, és el is ismerem, nem szégyellem. És hát szeretem az ilyen fiatal lányokat mert nekik még vannak érzéseik, bújósak, odaadóak stb. Csak hát 9 év van köztünk. De ha azt vesszük, hogy egy 18 éves apa komplexusos csaj is vonzódik az ilyen 40-es pasikhoz, ott van 20-25 év korkülönbség is, szóval ilyen szempontból, nem annyira durva az a 9 év. Szerintetek?

2013. ápr. 26. 20:36
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
96%

Te tényleg retardált vagy. Gondolom szóba se állnak veled normális nők, azért "5 évesek" .

Azért azt elmondanád, hogy minek teszel fel egyáltalán kérdést, ha szerinted ez helyes, és nincs vele semmi probléma? Menjél inkább beszélgess a szellemileg 16 éves (hú de érett) barátnőddel.

2013. ápr. 27. 01:51
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen fiatalon mindenki hú de érettnek képzeli magát. Visszagondolok az akkori önmagamra így 20 évesen és hát kiröhögöm:DDD Ha meg azt állítod,hogy a huszas csajok a pénzes pasikra hajtanak,akkor szerinted az a csaj nem fog otthagyni később egy pénzes pasasért?:D vagy örökre 14 marad?:D Felnőtt emberek között elmegy akár 20 év is,de ez még törvényileg is, anatómiailag is kiskorú(GYEREK)
2013. ápr. 27. 11:35
 33/42 anonim ***** válasza:
57%

mi az hogy a huszonéves lányok éretlenek? és csak a pénzre hajtanak? hát ez rendkívül érdekes. mindketten huszonéves korunk elején kezdtük a a kapcsolatunkat a mostani férjemmel. egyikünk sem gazdag, ő kertészként végzett, én jogi asszisztensként. most mindketten mást dolgozunk, de még mindig nem keresünk valami sokat, nem élősködünk egymáson. szeretjük egymást és nem a foglalkozásért vagy a pénzért. évek óta boldogok vagyunk, pedig megesik hogy hó végén nem futja könyvre, vagy valami más luxus dologra.

mégis együtt vagyunk és szeretjük egymást. most akkor ki is a pénzéhes????

utálom az ilyen általánosításokat!

27/N

2013. ápr. 27. 20:43
 34/42 anonim ***** válasza:
67%

Hát ha komoly kapcsolatot szeretnél vele, akkor szerintem nincs semmi akadálya.

Szexel kapcsolatban, ha mindketten komolyan gondoljátok a kapcsolatot, és nem csak ilyen pár hetesnek szánod, ezerszer jobb mint a lány kortársainak többsége :D

2013. ápr. 28. 13:54
 35/42 anonim ***** válasza:
66%

Írtni kéne a fajtádat!

Mondjuk ha a csaj ajpa lennék, már nem élnél!

2013. ápr. 28. 23:38
 36/42 anonim ***** válasza:
25%
Nem durva!! :) ha igazán szeretitek egymást akkor nem gátolhat meg semmi :) és ne hallgass azokra akik azt mondják hogy nem fog menni,meg durva,meg hogy gyerek :) nekem pl már 13 évesen olyan gondolkodásom volt,hogy azt mondták hogy felnőttes :) szóval a szívedre hallgass,ne a sok hülyére ;)
2013. máj. 1. 16:51
 37/42 anonim válasza:
pedofil.
2013. máj. 1. 17:00
 38/42 anonim ***** válasza:
56%

Annyira gáz vagy, hogy az hihetetlen...

Amúgy köszi az infót, eddig nem tudtam, hogy pénzéhes vagyok és csak a jó verdájú pasikra bukok...

Egy 21 éves nő

2013. máj. 1. 17:01
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

szüleim között 23 év van...

anya 17 éves korában ismerte meg akkor 40 éves apukámat.

akkor még büntették a nemi életet, 18 év alatt, nagykorúval, ezért apukám 1 évig várt. most is együtt vannak. :))

szerintem, ha tudsz várni még pár évig, amíg a lány lelkileg is felnő ehhez, akkor mehet a dolog. de szerintem a szülei nem néznék jó szemmel.

2013. máj. 1. 18:03
 40/42 anonim ***** válasza:

Miert kell altalanositani kedves kerdezo? En 16 eves vagyok,az idosebbek a korombelieket komolytalan,'tinirib*ncoknak' hivjak,mert a tobbseg tenyleg azt teszi mint ez a leanyzo,kb csettintesre szetteszi a labat minden jottmentnek. Megis en nem hiszem,hogy mindenkit egy kalap ala kene venni. Teszem fel ez legyen a haromnegyed resz akik miatt altalanositjak a korosztalyokat...es a maradekkal mi lesz?!:)

Eloszor meg kene ismerni az embereket es utana itelkezni roluk.

Az en baratom 22 eves,mindjart 1 eve,hogy egyutt vagyunk. Amikor ismerkedo fazisban voltunk,ö elmondta,hogy nem.fuz hozzam sok remeny,mert hallott sok jot a korosztalyombeli lanyokkal kapcsolatban na meg hat tapasztalt is par dolgot. En akkor is elmondtam neki,hogy felnottkent nem kene altalanositani igy...

Megismerkedtunk szep lassan,es rajott hogy kb a velem egykoru lanyoj teljes ellentetje vagyok...

Azota is boldogan vagyunk:)

Szoval ez az altalanositas a korodbeli lanyokkal kapcsolatban szerintem felesleges..ismerd meg oket,es keress a korosztalyodnak megfelelot.!

2013. máj. 13. 13:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!