Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 23 éves srác vagyok,14 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves srác vagyok,14 éves lánnyal lehetne kapcsolatom, és szexuális életünk is. Korkülönbség baj?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy jogilag legális, beszéltem is erről egy ügyvéddel, mondta hogy 14 év és 1 napos kor után a megrontás fogalma már nem létezik a jogrendszerben, de ez mellékes.

Kissé későn érő típus vagyok, ezt magam is mondtam neki, és el is ismerem, nem szégyellem. És hát szeretem az ilyen fiatal lányokat mert nekik még vannak érzéseik, bújósak, odaadóak stb. Csak hát 9 év van köztünk. De ha azt vesszük, hogy egy 18 éves apa komplexusos csaj is vonzódik az ilyen 40-es pasikhoz, ott van 20-25 év korkülönbség is, szóval ilyen szempontból, nem annyira durva az a 9 év. Szerintetek?

2013. ápr. 26. 20:36
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
55%

utolsó voltam. visszaszívom. nem láttam a választ miszerint máris széttette a lábát....

gondolom bármelyik pasival megtenné, ha 14 évesen csak így...

hová fajul ez a világ...

2013. ápr. 26. 20:53
 12/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem baj...Egy 18 éves lány meg már felnőtt, a 14 éves kislány meg még azt se tudja kb., mi az a szerelem. És ki kell, hogy ábrándítsalak, nem arról van szó, hogy bennük még van érzelem, egy korosztályodbeli normálisabb lánynak is lehetnek érzései, ő is lehet ugyanúgy bújós, odaadó, stb., itt inkább az a probléma, hogy nem vagy hajlandó elismerni a töketlenségedet, és inkább kikezdesz egy kislánnyal, mert értük általában még csak közdeni sem kell, mert ők már "eladják" magukat neked.

15l

2013. ápr. 26. 20:56
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt emberek között 20 év körkülönbség is elfogadható, de a 14 éves még gyerek!!!!!!!
2013. ápr. 26. 20:56
 14/42 anonim ***** válasza:
Ne akard megrontani! Az egy dolog, hogy lelki defektusa miatt az idősebbekre bukik, de ezt nem kéne kihasználni. Még csak kislány, de ahogy elnézem lélekben te meg kisfiú vagy, különben nem merülne fel benned, hogy 18 év alattiakkal kezdj...
2013. ápr. 26. 20:59
 15/42 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem belefér, ha meg már szexeltetek, olyan mindegy ki mit mond. Tartsd meg és vigyázz rá (ha kihúztok pár évet, tökéletes feleség lesz), más véleményét meg tojd le. 20/F
2013. ápr. 26. 20:59
 16/42 A kérdező kommentje:
4. válaszoló, de ez nem "vicc" én egyáltalán nem kedvelem a saját (huszonvéves) korosztályom beli lányokat, mindegyik felszínes, csak a jaguár, a bmw, meg a jóképű kigyúrt pasik vonzzák őket, a szememben sokkal éretlenebbek, mint egy fiatalabb lány, úgy is mondhatni, hogy ez a mai huszonéves generáció, a degeneráltak generációja
2013. ápr. 26. 21:03
 17/42 Andii1 ***** válasza:
17%
dugjad komám ügyvéd vagyok :DDDD
2013. ápr. 26. 21:03
 18/42 anonim ***** válasza:
91%
Ez csak kifogás, hogy nincsen a korosztályodban normális lány. Igenis van! A csaj részéról rendben van, hogy idősebb sráccal összejönne, ő még gyerek, nála belefér. Na de egy 23 éves férfinál nagy gondok lehetnek, ha 14 évessel kezd. Vagy nem gondolkodik normálisan, vagy vmilyen defektje van vagy egyszerűen pedofil:) Én 23 éves fejjel még a 16 évessel se kezdenék ki, pedig már lett volna rá lehetőségem, de én nem akartam a dolgot, mert még a 16 is gyerek. Gondolj csak bele, te már dolgozó férfi leszel, míg a csaj most kezdi a gimit és neki az a legnagyobb problémája az életben, hogy holnap témazárót írnak. Teljesen más a generáció, nem fog hosszú távon működni. Az hogy későn érő típus vagy az is egy kifogás csak. Én is későn érő vagyok, még is tudom, hogy gyerekkel nem kezdenék, egyszerűen érzem a dolog súlyát, át tudom látni a helyzetet. Ha neked ez nem megy, akkor sajna vmi baj van veled és ezt most minden rossz szándék nélkül mondom. DE HA EZ A KÉRDÉS MÁR MEGFOGALMAZÓDOTT BENNED, AKKOR TE IS TUDOD ÉS ÉRZED, NINCS RENDJÉN, HOGY EGY 14 ÉVESSEL KEZDESZ!!!!
2013. ápr. 26. 21:14
 19/42 Pain for Pleasure ***** válasza:
100%

Köszönjük az általánosítást, miszerint minden huszonéves nő csak a pénzre hajt. Gondolom mindegyiket ismered, nem?

Véleményem szerint ez csak kifogás nálad. Nem normális dolog ennyi idős fejjel egy gyerekkel kikezdeni. Ez a korkülönbség csak akkor nem számít, ha már mindkét fél elmúlt legalább 18 éves.

2013. ápr. 26. 21:14
 20/42 anonim ***** válasza:
te csicska ember
2013. ápr. 26. 21:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!