Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért elítélendő, hogy tehetős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elítélendő, hogy tehetős párjaim voltak? Baj, ha az anyagiak is számítanak?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 26. 19:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez abban az esetben korrekt, ha te is tudsz olyan nyújtani közben a pasinak, amitől nem lesz kitartottság szaga a dolognak: 10/10-es a külsőd, nagyon adsz magadra, nem hízol el, igényes vagy, sportolsz. Érzelmi szempontból biztos hátország vagy a pasinak, kedves vagy hozzá, nem rinyálsz, érezteted vele, hogy szereted és biztos pont vagy az életében, nem kefélsz félre. Szellemi tekintetben pedig egész egyszerűen nem vagy egy ostoba p*csa, tudsz viselkedni, elolvastál már pár könyvet az iskolai kötelezőkön kívül, tehát fel lehet vállalni egy jobb társaságban. Az én vőlegényem is rendkívül tehetős, de én mindezeket cserébe képes vagyok számára megadni, tehát a mi kapcsolatunk működik és rajtam senki nem is köszörüli a nyelvét épp ezért.
2013. ápr. 26. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!