Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok/hölgyek akik nyíltan vállalják, hogy fontosak nekik az anyagiak is egy kapcsolatban?
Persze, szuper lenne, ha egy férfi eltartana, megvenne nekem mindent, amit szeretnék.
Ennek viszont következménye van, ami a nő lekezelése, aranykalitkába zárása. Az első vita alkalmával elcsattan, hogy "te k*va én tartalak el, te semmit nem adsz bele a kapcsolatba" és itt véget is ért az, hogy dejó pénzes pasival.
Másik oldal, mikor a pénzes pasi retteg, hogy a szegény nő kihasználja és inkább nem vesz neki semmit, egy szál virágot se pl. amit egy szegény simán megvenne.
Nekem az a következtetésem, hogy a nagy anyagi különbség csak a baj forrása... Igen, jó lenne pénzes pasi, de ilyen áron nem kell.
Legyen egy olyan alapja amire lehet építeni. Nem akarom, még véletlen sem, hogy eltartson, (egy válás esetén,biztos nem az anyának adják a gyereket, ha pár hónapos munkaviszonya van). De az a megalázottság és kiszolgáltatottság érzés is milyen a hétköznapokban, hogy "na ebbe én megint semmit nem tettem bele". És egyébként is a NŐről alkotott kép olyan, hogy legyen szép és legyen sikeres a szakmájában!
Tehát nem baj, ha egy férfinak van pénze, de én se legyek mellette sikertelen a munkában, a világban!
Ma Magyarországon több mint 3,5 millió ember él szegénységben, tehát ha jobban utána számolsz minden 4 ember csórókategóriába tartozik a többi meg a hónapról hónapra életben maradásért küszködik, és maradt az a pár 100 ezer aki gazdag kategória. Általában a pénzesek nem járnak szegény csajjal/ pasival. Lehet előfordul de ritka számba megy, és nem túl hosszú életű a kapcsolat, pont a pénz miatt. Az egyiknek van egy életszilvonala a másiknak ugye ez új lehet teszik, de egy idő után kiütközik és frusztrált lesz tőle a nem pénzes fél. De vannak azok a típusok, akik soha nem voltak jómódúak, és még is kifele azt adja és elvárja, hogy aki nyomul rá az lóvés legyen( őket hívjuk haszonlesőknek). Az első 5 randi után le lehet vágni, pénzre megy e az illető vagy nem. Ha meg fel vállalja, hogy igen neki számít, akkor már csak rajtad múlik bírni fogja e a kapcsolatot a pénztárcád.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!