Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért elítélendő, hogy tehetős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért elítélendő, hogy tehetős párjaim voltak? Baj, ha az anyagiak is számítanak?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 26. 19:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Azzal nincs baj, csak akkor van baj ha az "eltartottjuk" vagy!
2013. ápr. 26. 19:32
 2/11 anonim ***** válasza:
Látom nagyon unatkozol?
2013. ápr. 26. 19:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Legyél önálló anyagilag, és ne eltartott, akkor nem fognak tudni pletykálni se, meg nem is lesz baj. De ha ők állják a költségeidet, akkor az már szinte érdekkapcsolat, hiába is szereted.
2013. ápr. 26. 19:34
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem baj, csak majd kérlek ne ide gyere sírni, hogy csak használ. Végül is fizetett érted.
2013. ápr. 26. 19:35
 5/11 anonim ***** válasza:
45%
Hát ha valakinek olyan jó teste van, hogy olyan csávóhoz csapódjon hozzá aki eltartja, akkor nem elítélendő. Az embert ösztönei hajtják, a legtöbb ember nem dolgozna semmit legszívesebben csak élné a boldog kis életét. Ha neked ez az élet az öledbe hullik csak azért mert jól nézel ki akkor élj a lehetőséggel. Spoiler veszély : 40 évesen amikor már a csávó egy hasonló kaliberű csajra fog lecserélni mint te vagy most, csak mert megteheti, akkor ne csodálkozz.
2013. ápr. 26. 19:36
 6/11 anonim ***** válasza:
50%
Én is eltartom a barátnőmet, most akkor k*rva?
2013. ápr. 26. 19:46
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem az , csak talált egy hülyét :)

De ne vedd komolyan csak vicc

2013. ápr. 26. 19:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Neked mi a végzettséged, és mi a munkád? Te mit tudsz nyújtani anyagilag és szellemileg a kapcsolatban?
2013. ápr. 26. 19:53
 9/11 anonim ***** válasza:
61%
Amúgy komolyan mondom, ha sok pénzem lenne akkor én is egyértelmű, hogy olyan csajt keresnék akiről álmodozok, ha ahhoz meg el kell tartsam akkor részemről oké. Szerintem a csajok 97 százaléka olyan csávót keres, aki jól néz ki és sok a pénze. 2 százalék az ellentétjét ennek hangoztatja a maradék 1 százalékot pedig nem érdeklik az ilyen dolgok. Szóval a csajok csak irigységből mondják az ilyen nőnek, hogy eltartott meg nem önálló. Ugyan úgy azok lennének ők is. Feministák gyertek támadjatok a hozzászólásomat nyugodtan :D
2013. ápr. 26. 20:01
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Tök jó lenne, ha nem dobálóznál ész nélküla feminista szóval, mert gőzöd sincs mit jelent.

A kérdezőnek megfelel, hogy el van tartva, nekem meg nem. Szeretem, hogy saját pénzem van, amiért megdolgozom, amit arra költök, amire akarok és hogy ebbe senki sem szól bele. Nem értem miért baj, ha nem szeretem, hogy úgy tekintenek rám, mint egy árucikk. Miért gond, hogy normális értékrendem van?

2013. ápr. 26. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!