Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire befolyásol egy kapcsolatot a pénz?
Azért merült fel bennem a kérdés, mert eltérő véleményeket olvasok a dologról. Szóval, hogy mi számít kitartottságnak, mennyi az az érték, amit még illő elfogadni a pártól és arról is olvastam, hogy milyen retardált az, akit zavar ha a párja pénzelni akar. (pl. ezek szerint én is. Még diák vagyok, így inkább olyan programokat/dolgokat szeretnék, amivel nem érzem magam 'adósnak'.)
Szóval azt értem, hogy az esélyeket javítja - ez valahol igaz is, bár én akkor sem veszek márkás cuccot.
3-masnak is igaza van.
Aztán jönnek a dolgok kapcsolaton belül főleg ha külön éltek már.
A számlák az étel, néha valahová elmenni, néha 1 ruha...
sok kifizetetlen számla, meg nincs kaja a hűtőben na ma mit együnk ésatöbbi ezek idővel vitát szülnek, de ide kell az h 2-en vannak és megoldják a problémát.
Igen, neki is igaza van. (én a magam részéről csak azért írtam, mert általában ruhát turiban vagy kínaiban veszek - ott olcsó és általában jó, a körmömet stb. pedig magam ápolom.. Nem engedhetem meg magamnak azt, hogy havonta pl. kozmetikushoz menjek :/)
Diákként tudok valamennyit dolgozni, így szerencsém van. Viszont a jövőmre is szeretnék gondolni, tehát nem mindent a mostani jólétért.
Volt itt egy olyan kérdés, hogy ha valaki gazdag, akkor miért nem akarnak vele kapcsolatot, erre volt egy válaszom, hogy engem kifejezetten feszélyez az, hogy ha a párom tehetősebb és ez a kapcsolaton ÉRZŐDIK. Vagy rám akarja tukmálni a pénzt.
Erre még én lettem a nem normális :) (mellesleg a kérdésfeltevő férfi volt, a válaszolók nagy része is, de sokat lehet olvasni olyat is, hogy a nő csak a pénzért van valakivel és hogy milyen kurv@... akkor nincs arany középút?)
Én ha kapcsolatban gondolkozom, akkor a pénzügyekkel kapcsolatban is úgy gondolom, hogy közös probléma, tehát nem állítom a másikat kínos helyzetek elé azzal, hogy valamire éppen nekem telik neki.. és persze megfordítva. Ha közös kasszán vagyunk, akkor meg mindenképpen együtt takarékoskodjunk/költsünk valamire. Bár még inkább nem erre az összeköltözős fázisra gondoltam.
igen, ez lenne a normális "Én ha kapcsolatban gondolkozom, akkor a pénzügyekkel kapcsolatban is úgy gondolom, hogy közös probléma, tehát nem állítom a másikat kínos helyzetek elé azzal, hogy valamire éppen nekem telik neki.. " ---> akad is ilyen férfiban és nőben is csak nem mindig az első az akibe belebotlunk, szóval lehet már a 8 nőn leszel túl vagy pasin akár csak randi , nem feltétlenül szexre gondolok csak hanem ismerkedésre is :)
Szóval nincs garancia semmire, max a tv-re amit közösen vesztek, ha mondjuk be nem fuccsol a Panasonic de arra kicsi az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!