Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás után vajon rájön,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után vajon rájön, hogy valójában engem szeret?

Figyelt kérdés

A szitu elég bonyolult. Több mint 2,5 éve vagyunk együtt. A barátom hónapokig interneten beszélgetett (flörtölt, szépeket irogatott neki,webcamozott) egy másik lánnyal, aki aztán faképnél hagyta. Személyes találkozás nem történt. Aztán én rájöttem a dologra, de megbocsátottam neki. Pár hónappal később teszteltem, és a lány nevében kezdtem irogatni neki. (Tudom, hülyeség, de tudni akartam, hogy tényleg megváltozott-e.) Persze visszaírt neki, és ahogy abban a pár hónapban, ugyan úgy megalázott a hátam mögött, a szakítást tervezte. Kiadtam az útját, de valamiért nagyon reménykedem, hogy rájön, hogy hülye volt, és még mindig engem szeret. Már volt több kisebb szakításunk is, de mindig vagy az egyikünk vagy a másikunk visszakönyörögte magát.

Lehetséges, hogy vissza akar majd jönni? Vagy felesleges reménykednem?

köszi

22/L

2013. ápr. 26. 10:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el nem is lesz olyan nehéz elfelejteni én is azt hittem megáll nélküle az élet most meg tök jól vagyok. Sokkal nyugodtabb, összeszedettebb lettem nélküle. Szinte kivirultam, hogy nem kell a hülyeségeitől szenvednem. Túl fogsz Te is jutni rajta. Itt a jó idő mozdulj ki, én sokat jártam bulizni, kirándulni, önkénteskedni az állatmenhelyen igy azt vettem észre már nem is hiányzik annyira. A szívem is kezdte belátni, hogy jobb nekem nélküle. Neked is sikerülni fog! Tényleg nem éri meg tovább szenvednek vele, miatta. :(
2013. ápr. 26. 15:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Minek ragaszkodsz valakihez aki nem becsül és úgy bánik veled mint egy ronggyal?

Ha vissza is jön, ez csak rosszabb lesz! Egyre jobban úgy érzi majd hogy bármit megtehet veled, mert úgyis szereted és megbocsátod! Ez már most így van, és visszafordíthatatlan. Az egyetlen jó megoldás ha keresel új pasit, akivel tiszta lappal indultok.

2013. ápr. 26. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!