Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás után vajon rájön,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után vajon rájön, hogy valójában engem szeret?

Figyelt kérdés

A szitu elég bonyolult. Több mint 2,5 éve vagyunk együtt. A barátom hónapokig interneten beszélgetett (flörtölt, szépeket irogatott neki,webcamozott) egy másik lánnyal, aki aztán faképnél hagyta. Személyes találkozás nem történt. Aztán én rájöttem a dologra, de megbocsátottam neki. Pár hónappal később teszteltem, és a lány nevében kezdtem irogatni neki. (Tudom, hülyeség, de tudni akartam, hogy tényleg megváltozott-e.) Persze visszaírt neki, és ahogy abban a pár hónapban, ugyan úgy megalázott a hátam mögött, a szakítást tervezte. Kiadtam az útját, de valamiért nagyon reménykedem, hogy rájön, hogy hülye volt, és még mindig engem szeret. Már volt több kisebb szakításunk is, de mindig vagy az egyikünk vagy a másikunk visszakönyörögte magát.

Lehetséges, hogy vissza akar majd jönni? Vagy felesleges reménykednem?

köszi

22/L

2013. ápr. 26. 10:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
reménykedj csak de az oly kevés
2013. ápr. 26. 11:01
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Úristen!

Te nem vagy 100-as!

Rajtakaptad hogy más lányokkal ismerkedik,lebukott,megbocsájtottál,de újra vissza esett,eljátszotta a bizalmadat,és megint ismerkedett volna(tök mindegy hogy h az illető te voltál,lényegtelen,ő ezt nem tudta).

Most mégis milyen kapcsolat lenne ez,ha vissza is akarna menni hozzád?

Te folyton azért paraznál,hogy mikor történik meg még egy ilyen szitu?

Ez jóindulattal is nagyon nagyon felejtős pasi!

2013. ápr. 26. 11:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem hagyd a francba, ha nem tud téged megbecsülni keress mást
2013. ápr. 26. 11:03
 4/12 A kérdező kommentje:
De egyszerűen nem tudom elképzelni nélküle az életem... :( ez a legnagyobb baj
2013. ápr. 26. 11:05
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Jó akkor én kérek elnézést!

Igen,van rá esély hogy visszamenjen hozzád,több mint valószínű hogy teljesen más ember lett,belátta a hibáit,csak te kellesz neki,és azért nem adta még ezt a tudtodra,mert szégyenli magát!

Most komolyan segítsetek már!

Nem értem!A csajok tényleg szeretnek szenvedni?

Összejönnek egy ilyen link alakkal,aztán sírnak a gyakszin,viszont ha tanácsokat kapnak,akkor nem!

Ők szeretik a link alakot!

Ha tényleg ezt szeretnéd kérdező,akkor könyörögd vissza magadat,viszont felejtsd el az ellenőrizgetéseket,ő egy ilyen ember,szokd meg,hogy kutyából nem lesz szalonna.

Ha neki annyira kellenél,az első lebukás után behúzta volna fülét,farkát,nem továbbra is ismerkedett volna......

2013. ápr. 26. 11:10
 6/12 anonim ***** válasza:
Mert nem vagy elég erős.Akarni is kell,hogy elfelejtsd de ahogy látom te nem akarod.Ami hatalmas hiba!
2013. ápr. 26. 11:11
 7/12 A kérdező kommentje:
igazatok van, hatalmas hiba, hogy ennyire nem tudom elengedni. talán előbb-utóbb sikerülni fog..
2013. ápr. 26. 11:18
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

szépen gondold át,hogy mi várna rád mellette!

megérné?

fiatal vagy még ahhoz,hogy ilyen barom mellett leragadj

ismerkedj normálisabb pasikkal!

2013. ápr. 26. 11:21
 9/12 anonim ***** válasza:

ezt a srácot el kell felejteni, ha egyedül maradsz akkor is

bár azt hiszem ő ezt már régen megtette magában, azért ismerkedett, nem szeretett Téged, ne is reménykedj

keressél mást, aki igazán szeret Téged N

2013. ápr. 26. 11:23
 10/12 anonim ***** válasza:

Hát ha szeretett volna, nem is csinál ilyeneket, mint amit leírtál. Szóval neki nincs mire rájönnie.

Rád pedig ennél csak jobb várhat,ne is bánkódj utána, nem érdemli meg.

2013. ápr. 26. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!