Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiuk miert hiszik azt hogy a lanyok csak a penzes pasikat szeretik es nem erdekli oket az aki kevesbe tehetos?
(Remelem ez most nem provokativ es az oldalnak megfelelo szabalyok szerint tettem fel a kerdest.
Ha nem akkor a napokban nyitok egy uj ilyen kerdeses oldalt ahol nem egyoldalu a moderalas.)
A statisztikai szoval ne dobalozzunk kerlek ha nincs mogotte valos adat addig az csak feltetelezes, altalanositas.
Amugy erdekesek a valaszok. Az ervek-ellenervek. Megismerni a masik szemszoget. Es orulok hogy nem kezdtetek el karomkodni...
Xeno, te ezeket honnan szeded?
Nagyon radikalis valaszokat olvasok toled itt GYK-n, hogy csak a gazdag pasik kellenek meg ilyenek.
Ha egy lany miatt van vagy 1-2 attol meg nem kell minden not egy kalap ala venni, altalanositani...
xeno: te fogyatékkal élsz?
honnan tudod, hogy neki az nem jó?
akkor meg maradj csöndben.
Aha.
Szerintem egyiknek sem lenne jó, mondván "gáz". Pedig nem az csak sokkal-sokkal olcsóbb mint egy smucig rablóvendéglős így is terjedelmes pénztárcáját növelni. De ez meg olyan "proli" dolognak tartott, hogyha valaki ilyet csinál. Pedig nem proli az, hanem csak olcsó. Pont ezért kellenek nekik a pénzesek akik ki tudnak fizetni egy "olcsó" - 500 Ft-os 2,5 dl-es kávét. Cukor nélkül. Az pluszba van.
látszik, hogy nincs életed.
a cukor sehol sem kerül pluszba, egyrészről, az előbb 200ftot írtál most 500ft a kávé? persze vannak ilyen helyek is.
nem értem miért gondolod, hogy minden lány ilyen. ha meg nincs tapasztalatod, akkor ne beszélj f@szságokat mert csak hülyének leszel nézve.
Xeno, hat a fovarosban 200-ert kavet nem nagyon kapni.
500-ert mar boven lehet.
Nekem a piknikes dolog tetszik, mondjuk nem kolbaszos szendviccsel mert az a fogam koze ragad - nem randikaja.
Szorppel bajom nincs. Ha meg rendes hazikeszitesu, azaz nem bolti az meg pluszpont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!