Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiuk miert hiszik azt hogy a lanyok csak a penzes pasikat szeretik es nem erdekli oket az aki kevesbe tehetos?
(Remelem ez most nem provokativ es az oldalnak megfelelo szabalyok szerint tettem fel a kerdest.
Ha nem akkor a napokban nyitok egy uj ilyen kerdeses oldalt ahol nem egyoldalu a moderalas.)
Kérdező: Nézz körül a világban. Szinte csak ezt lehet látni: pénz + nő = párkapcsolat. Ez a képlet könnyen az emberbe rögzül, majd mindenhol ezt látja.
Én beérném egy kevésbé tehetőssel is, csak sajnos nagyon ronda vagyok. 22/F
Tök érdekes egyébként, hogy azok a válaszok, amik ellentmondanak a dogmatikus válasznak, azonnal le lettek szavazva. Gondolom a delikvenseknek csípi a szemét az igazság, hogy a világ nem olyan, mint amilyennek elképzelik. Felemeltétek magatok köré félelmeitek falát és az mögül kiabáltok. Egy igazi férfi szembe néz a félelmeivel és pusztítja, ahol éri, nem még eteti is. Itt bukták nagyon sokan a dolgot. Valamire fogni kell a sikertelenséget. Ha egy nő visszautasít, akkor a pénz lehet az oka, ha pedig képes saját magát ellátni, akkor pedig felszínes. Mindegy, csak ne ti legyetek a hibásak, csak a gonosz nők.
Érdekes világ ez.
Minden számít. Az meg nőfüggő, hogy melyik tulajdonságokat részesíti előtérbe, és miken képes "átlépni".
De sok sok nő van akinél a pénzügyek elég sokat vetnek a latba. És van sok amelyiknél meg nem.
LÉNYEG! Nincs ráírva, de előítéletből azért ránézésre kb 60% beletrafálási eséllyel konkrétan ezt a tulajdonságát,hogy mennyire pénzéhes, meg lehet azért saccolni.
Tehát az nyilván tévhit, hogy CSAK pénzesre buknak.
Az egy nagyon pozitív tulajdonság, és ki ne szeretné a pozitívumokat, amiben ugye több lehetőség van.
Főleg ha választani kell két jó közül, ott már döntő ok is lehet.
Főleg akkor vagy szarban, ha nagyárosi ,plázázós királylányok illetve nagyon menő karrierista elit családból származó nők szoktak neked megtetszeni úgy hogy neked minimum a 100 ezer forintot sem adják kézhez a melódér. Ezekbe ak asztokba tartozó nők azért eléggé megválogatják a köreiket, hogy kivel állnak össze, látom az útcákon, látom a plázákban, sport létesítményekben is hogy ez a gyakoribb. Jó szituált nők a hozzájuk való színvonalú férfiakat részeítik előnyben többnyire!
Persze csóróbbként is kaphatsz szép nőt, de azokat inkább a polgáribb közép vagy alsórétegekből szalajtották zömében, azoknál nagyobb az esély.
Nyilván mindig vannak kivételek.
Anyám pl karrierista, jól keres, apám nem ilyen, elég kisstílű. Anyám meg is bánta eléggé,hogy őt váalsztotta, mert visszafogja. Ellenben a baráti társaságban mind doktorral doktor házasodott, és sokkal jobban megy nekik. Persze mik se panaszkodunk, de azoknál pénz házasodott a pénzzel, és sokkal jobban haladnak előre az életben.
Sokaknál ez nem mindegy. Főleg ha az utódokra is gondolnak, és nem csak a konkrét két ember viszonyára jár az agyuk.
"Minden számít. Az meg nőfüggő, hogy melyik tulajdonságokat részesíti előtérbe, és miken képes "átlépni".
De sok sok nő van akinél a pénzügyek elég sokat vetnek a latba. És van sok amelyiknél meg nem.
LÉNYEG! Nincs ráírva, de előítéletből azért ránézésre kb 60% beletrafálási eséllyel konkrétan ezt a tulajdonságát,hogy mennyire pénzéhes, meg lehet azért saccolni. "
-És mivan ha rosszul saccolsz? Nem lehetne, hogy nem saccolgatsz, hanem inkább megpróbálod megismerni?
"Tehát az nyilván tévhit, hogy CSAK pénzesre buknak."
-Így van, ezzel egyet értek.
"Az egy nagyon pozitív tulajdonság, és ki ne szeretné a pozitívumokat, amiben ugye több lehetőség van.
Főleg ha választani kell két jó közül, ott már döntő ok is lehet. "
-Nekem pozitív, ha a srác kalandor, abban az értelemben, hogy benne van minden jóban. Ha ilyen az nagyon nagy plusz, tele van lehetőséggel. De ettől még nem kell, hogy pénze legyen.
"Főleg akkor vagy szarban, ha nagyárosi ,plázázós királylányok illetve nagyon menő karrierista elit családból származó nők szoktak neked megtetszeni úgy hogy neked minimum a 100 ezer forintot sem adják kézhez a melódér. Ezekbe ak asztokba tartozó nők azért eléggé megválogatják a köreiket, hogy kivel állnak össze, látom az útcákon, látom a plázákban, sport létesítményekben is hogy ez a gyakoribb. Jó szituált nők a hozzájuk való színvonalú férfiakat részeítik előnyben többnyire! "
-Ahhoz mennek oda, akik tetszenek nekik, nem értem mi ezzel a probléma. Senkire sincs ráírva mennyit keres.
"Persze csóróbbként is kaphatsz szép nőt, de azokat inkább a polgáribb közép vagy alsórétegekből szalajtották zömében, azoknál nagyobb az esély.
Nyilván mindig vannak kivételek. "
-Mi köze a szépségnek az eredeti témához? Pláne úgy, hogy a szépség eléggé relatív, mindenkinek mást jelent.
"Anyám pl karrierista, jól keres, apám nem ilyen, elég kisstílű. Anyám meg is bánta eléggé,hogy őt váalsztotta, mert visszafogja. Ellenben a baráti társaságban mind doktorral doktor házasodott, és sokkal jobban megy nekik. Persze mik se panaszkodunk, de azoknál pénz házasodott a pénzzel, és sokkal jobban haladnak előre az életben.
Sokaknál ez nem mindegy. Főleg ha az utódokra is gondolnak, és nem csak a konkrét két ember viszonyára jár az agyuk."
-És akkor jön egy nagyhalmaz általánosítás, amivel ellentmondtál magadnak abban a mondatodban, amiben igazat adtam. Az, hogy anyád rosszul házasodott az ő döntése. Nyilván nem a pénzéért ment hozzá apádhoz, hanem mert szerette. Úgy, amilyen. Ez nem baj. A baj az, hogy te így látod. Két jól kereső orvos is simán lehet szerelmes egymásba és házasodhatnak ezért is.
Nem tudom tudod e, de elég sok 15-16-17 éves lány vállal gyereket, vagy mert hülyék voltak, vagy mert így hozta a sors. Nem hiszem, hogy ezeknek a lányoknak, legalábbis egy részüknek nincs alá tolva semmi, mégis világra hozzák a gyerkőcöt és felnevelik. Akár úgy, hogy a kisszobából.
Én is szegény családban nőttem föl, nem éltünk a maximumon, de mindenem megvolt. Viszont megtanultam azt, hogy mindenért megküzdök, amim van, amit elérhetek. Köztük a pénzem is.
Soha senkitől nem várnám el, hogy eltartson, mert nincs rá szükségem. Önálló felnőtt nő vagyok, mindent megtudok magamnak teremteni.
Ez van, valóban így van. A pénz sokat vet a latba.
A gond ott van,hogy sokan nem látják át, hogy a legtöbb pozitív tulajdonság hátterében, annak alapjaként is a pénz szolgál. Sokan a pénz csak közvetlen módon fogják fel, de nem más tulajdonságok mögöttes feltételeként.
Pénz igenis boldogít, és ezerszer több lehetőséged van, könnyebben tudsz különb jobb emberré válni ha van több, mint ha nincs miből gazdálkodni. Ez van.
Mint a kinézetedet, mint a személyiségedet, mint a stílusodat, mint az igényszintedet mindent elég nagy mértékben befolyásolja,hogy mennyi pénzből tudsz mocorogni.
Ott agond, hogy a pénzes pasi alatt csak főként arra gondolnak, hogy egy öltönyös tokás disznó jó "zsíros bankszámlával" Nyilván nem mindnek ez kell, de mint írtam, ne közvetlen tényezőként fogd fel a pénzt.
Off 24-esnek:
Próbáljuk már meg helyesen használni a magyar kifejezéseket, azért vannak.
Az meg nőfüggő, hogy melyik tulajdonságokat részesíti ELŐNYBEN, és miken képes "átlépni".
De sok sok nő van akinél a pénzügyek elég sokat NYOMNAK a latbaN.
Off vége.
25-ös: ha még egyszer elolvasod a 24-es válaszát, akkor tkp. azt mondja, amit eddig is többen, hogy nem ez a legfontosabb, de nem hátrány. Azt ne várd, hogy valaki kijelenti, hogy ő direkt a szegény pasikra bukik. Nyilván te sem kifejezetten az éhező, hajléktalan lányokat keresed. Hanem ha valakinek megfog a személyisége vagy a külseje, megismered, akkor elfogadod az anyagi helyzetét olyannak, amilyen. Hát mi, nők is így vagyunk vele.
De próbálhatod még a magad igazát bizonygatni, hogy minden nő bugyija nedves lesz a Maserattitól, de ez nem igaz. Nyilván van néhány lány, akié igen: azok szériatartozékként járnak az ilyen autókhoz. De azoknak általában az IQ-ja sem több az autó kerekeinek számánál. Ha ilyen lánnyal akarsz kezdeni, lelked rajta, de akkor ne itt sírj.
26 -os. Annyira szerintem nem sikerül jó fogásokat találni a mondandómban. Főleg csak az általánosításaimban találtál, de z meg szövegértési probléma, mert direkt kínosan ügyelek rá,hogy mindig vannak kivételek.
Persze hogy azért mennek oda mert tetszik nekik. De ha nem volna annyi pénze, akkor nem biztos, hogy minden olyan előnyos tulajdonsága megvolna annak az illetőnek, hogy oda akarjon menni hozzá. Lehet hogy arcra akkor is bejönne neki, de a jelleme lehet ,hogy a pénzhiány miatt nulla volna ,depresszív volna, nem volna kisugárzása, nem volna stílusa, nem volna figyelemfelkeltő, nem volna olyan testtömege, amire a nő vágyik ,mert jó táplálkozás sok sok pénzbe kerül, eddzési alapfeltétel is és sorolhatnám... Mindennek az alapja a pénz ,egykét genetikai tulajdonságon kívül. De az is befolyásolható természetesen ha van pénzed.
26 os. Ez a srác kalandos dolgot is nehéz elképzelni pénz nélkül. Tehát egy pali mellett kalandos életre vágyó nő az bizony nem hinném,hogy azt képzlete el, hogy:
Heti háromszor szexelnek úgy, hogy az a változatosság,hogy minidg más pózban tolják. Ezt akárkki tudja, de unható egy év alatt. Ebben nincs kalandorság. Nem hinném hogy tehát szexre kéne alkalmazni. Pénz nélkül max a tescoba lehet elvinni kirándulni, meg ingyen a parkba hangyát számolni egy tiszteletsétára.
Egy nőnek akkor van kalandos élete a pali mellett, ha világot láthatnak, utazhatnak, vad vizi evezés, néha ha úgy szottyan kedve akkor oroszlánok közt dzsippeznek Kenyában, néha delfienekkel úsznak az Atlanti óceán partjainál. Ez kalandorkodás.... Ez nincs ingyen.
Akinek nincs pénze, azok hamarabb unják egymást ,kevesebb a lehetőség. Hamarabb jön a megszokás, nincsenek olyan érdekes közös programok szerintem. Minden nap a kislaptopon nézni a felíratos filmet a pokróc alatt, előtte kis szex meg beszélgetni,hogy mér szar az élet. Sokan csak ezt csinálják egy párkapcsolatban. MErt erre futja. Ez pedig szerintem hozzájárulhat bizonyos mértékig a megszokáshoz, a kiunsához. DE nyilván többön is múlik, személyiség és külső tulajdonságok függvénye is,hogy kit mennyi idő után vágnánk ki. De a pénztelenség az kalandoktól megfosztott életet is okoz simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!