Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fiuk miert hiszik azt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiuk miert hiszik azt hogy a lanyok csak a penzes pasikat szeretik es nem erdekli oket az aki kevesbe tehetos?

Figyelt kérdés

(Remelem ez most nem provokativ es az oldalnak megfelelo szabalyok szerint tettem fel a kerdest.

Ha nem akkor a napokban nyitok egy uj ilyen kerdeses oldalt ahol nem egyoldalu a moderalas.)

2013. ápr. 25. 13:44
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

Az hogy neked ez a kalandorkodás, nem jelenti azt, hogy nekem is. Nekem nagy kaland kimenni éjszaka a Margit szigetre játszani. A bkv bérletemen kívül ez nem kerül semmibe. De ugyanolyan kaland elmenni egy koncertre, ahol természetesen a jegyem én veszem és akár az övét is, ha olyan banda lép fel, amit amúgy nem nézne meg.

Egy koncertjegy ára 500-tól 5000-ig terjed, ez azért nem olyan nagy tétel.

De kaland volt pl exemmel stoppolni Prágáig, ami szintén nem volt nagy tétel, nagyon jól éreztük magunkat.

Az meg, hogy szerinted a személyiség és a stílus is pénz függő.. hát téged minősít azt kell, hogy mondjam. Nem tudom mennyi pénzed van, nem is érdekel, mint már korábban írtam nem szeretek mások pénztárcájában turkálni, bőven elég nekem a sajátom, de ilyen stílussal szerintem ne csodálkozz a sorsodon.

"Lehet hogy a jelleme pénz hiány miatt nulla volna". Igen, ha bűnöző lenne, vagy olyan ember, aki nem értékeli az életét és inkább azon siránkozik másnak miért van, neki miért nincs, ahelyett, hogy tenne érte. Itt a jellembéli különbség. Én teszek érte, hogy nekem legyen. Ha ez másnak nem megy és csak irigykedni és lehordani tud, az az ő baja.

Nem mondom, hónap végén én is elég szomorkás tudok lenni, hogy nem tudom megvenni azt a táskát, amit kinéztem, de nem baj, megveszem következő hónapban, ettől még nem leszek depresszív, nem változik a kisugárzásom.

Mint mondtam, alapból én is csóró voltam, meg igazából most is az vagyok, de a kisugárzásom semmit nem változott, mindig is jobbra törekedtem, mindig azt vettem figyelembe, hogy tudok másoknak segíteni, hogy tudok magamon segíteni. Nem elkeseredtem és azt végképp nem hagytam hogy mások lehúzzanak.

Az itt lévő pasik többsége pedig ezt csinálja egymással.

Nem kötözködöm, nem kötözködni akartam, csak könnyebb volt széttagolva válaszolni a mondandódra.

Neked van barátnőd?

2013. ápr. 25. 18:32
 32/46 anonim ***** válasza:

Oké ,hogy ezt leírod előző, ezzel semmi gond, írd le , mert érdekel is, de azt kérlek vedd figyelembe, hogy én statisztikákban beszélek, hogy mik a gyakroiak, és te pedig csak a magad kivételeit igazolod mindig, hogy te ez alól az általánosítás alól kivétel vagy ezért meg azért. Igen. Jó, DE EZT SENKI_ NEM IS VITATJA! én egy percig nem is vitattam,hogy az általánosítások, előítéletek alól vannak kivételek. De az általánosítások előítéletek nem léteznének, ha statisztikailag nem lennének igazak nagy általánosságban. De mindig vannak persze ez alól kivételek. Te ezeket bizonyítod, de senki nem vitatta, Jól van. Tehát te azt bizonyítottad be, hogy pénz nélkül sem KIZÁRT a nőszerzés. Oké. ez helyén is való.

De NEM VALÓSZÍNŰ, nem gyakori, és ritka eset. Főleg ha különböző szubkulturákról beszélünk. Nyilván te állításod szerint nem gazdag közegből jössz, nem is olyan meberek közt forgolódsz, és ezért írod,hogy nem ez számít. Ez főleg a rocker lányok, zenész srácok szubkulturájában igaz főleg szerintem, az ilyen párválasztás.

De nagyon kevesen akarnak kis elvárásokkal élő rockerlányokat, a többség, és itt most megin a többségről van szó, a pláza dekoratív nőket, üzletasszonyokat akarja szerintem. Ebből is vanna kivételek. De annak a szubkulturának jobba nszámítanak a pénzügyek, meg a pénz alapú tulajdonságok.

Pénz nagy mértékben befolyásolja a személyiséget, ezt írtam. NEm csak ez befolyásolja, legalábbis így értem.

Figyelj, azért szerintem egy nagyon rossz közegből jövő gyerek egy többnyire menő családból származó kölökből álló közegben mindig a lenézett, eltaposott, kiközösített, kicikizett kategoriába szokott tartozkodni. Ez miatt a szeélyisége írígy lesz többnyire, fáj neki hogy neki nincs meg azok a jó játékok mint emezeknek, rossz hagnulatot von maga után, és egyéb komplexusokat is vonhat maga után. A pénz nagyon is befolyásolja a személyiséget.

Ellenben azok akik pénzesebb családból jönnek, nekik nincs mire irígykedni, mindig boldogok ,nem kell lemondani semmiről, sokkal több lehetőségük van az életben. De sok példát láttam már erre a sulis évek alatt. Mindig a csóribbak voltak megkeseredettek. Ugyanúgy ahogy országos szinten is a celebek élik a világukat, pörögnek ezerrel, a nép meg nyomorog, és szar hangulatuk van, írígyek többnyire, fáj nagyon a sors. A két végletnek totál más a személyisége. Pénz áll ez mögött is. A pénztelenek meg többségében kevésbé önbizalomasak a világ felé. Ezalól is vanna kivételek, de érezhető ez simán.

2013. ápr. 25. 18:48
 33/46 anonim ***** válasza:

Mutass már nekem egy statisztikát, előző. Mert én is csak azt látom, hogy a saját (meg esetleg a baráti köröd) tapasztalatait sorolod. Ez meg nem kifejezetten reprezentatív minta. Úgyhogy áruld már el nekem, mi az alapja az általánosításnak?

És azt is áruld már el, miért foglalkoztok olyan lányok véleményével, akik nyilvánvalóan nem érdemlik meg, hiszen csak a pénzre hajtanak? Miért nem keresitek a kivételt - ami persze csak számotokra tűnik kivételnek, egyébként ilyenek vagyunk többen - akik nem a pénztárca vastagságát nézik meg először?

2013. ápr. 25. 23:10
 34/46 anonim ***** válasza:
Aki nem a pénztárca vastagságát nézi a bráner vastagságát és hosszát nézi elsősorban. Esetleg a karok vastagságát - legyen csak minimum 50-es.
2013. ápr. 26. 00:11
 35/46 anonim ***** válasza:

Xeno a karok vastagsági is 50% ban pénzfüggő, természetesen akarat és eddzés mellett. Mert jó és sok kaja nélkül az elérhetetlen. Minőségi étrend meg tripla áron van mint a fos.

Előző, de te is csak azt mondod, ami a te közeged/szubkulturád, és te véleményed/

Én nem szoktam a többi emberrel társalogni, de az útcán plázákban és sportlétesítményekben látom hogy mindegyik menőbb nő a menőbb palikkal van. Menőség meg pénzfüggő főleg.

Szerintem te egész más közegben mozgolódsz, meg a társaságod zöme olyanokból áll mint amilyen hozzáállású te vagy. Egy szubkultura totál másképp tud hozzáálni a dolgokhoz, más elvárásokkal mint egy másik.

Mindenki munkahely, hobbiközeg szempontjából mozog valamelyik ilyen szubk .ban ahol zömében azonos érdeklődésű ,elvárású, igényszintű és érdeklődési körű egyének sokasodnak. Így nem meglepő ha két forumohozzászóló más véleményt ír le a maga közegében tapasztaltakról.

De te ismered az összes nőt,hogy mind úgy kell,hogy gondolkozzon ebben a témában mint te? Semmivel nincs több alapja annak amit írsz mint az enyémnek. Viszont amit én állítok, azt itt szintén elég sokan hírdetik, mert ugyanezt tapasztalják a saját közegükben. Főleg középiskolás közegekben. Ott is a menőbbek után kapkodnak a nők főleg. Ez annak idején az én gimimben se volt másképp.

2013. ápr. 26. 00:35
 36/46 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt a tévhitet ők se gondolják komolyan.Ahhoz hogy valaki ilyet komolyan gondoljon tapasztalatra lenne szüksége.Tehát azt kéne tapasztalnia/látnia hogy csak azoknak van barátnőjük akik pénzesek.Na ebben az országban ugye ez lehetetlen,talán akkor beszélhetnénk erről ha Szaud-Arábiában élnénk.Tehát amit ők mondanak az teljesen képtelenség és ezt ők is tudják.Viszonylag kevés pénzes ember van az országban,nőből meg ugye sokkal több van így nem mindegyik nőnek jut gazdag pasi.Ezért is mondom hogy ez az állítás teljesen irreális
2013. ápr. 26. 03:25
 37/46 anonim ***** válasza:

35-ös:

Azért a kettőnk véleménye között van egy jelentős különbség: te azt állítod, hogy minden nő a pénzre hajt, én meg azt mondom, hogy sokan vagyunk, akik nem.

De arra még mindig nem válaszoltál, hogy miért érdekel olyan ostoba lány véleménye, akinek csak a pénz számít?

A másik kulcsmondatod az volt, hogy minden menő csaj a menő csávókon lóg. Menő csávó vagy? Ha nem, akkor minek neked menő csaj? Átlagos vagy? Akkor válassz átlagos lányt.

Azt meg hagyjuk már, hogy mi volt a gimiben... A középiskolás korosztály problémáinak megvan az az üdvös sajátossága, hogy majd elmúlik.

2013. ápr. 26. 09:37
 38/46 anonim ***** válasza:

Újra: Mi számít nálatok "Pénzes"-nek? Szerintem akinek van egy lakása HITEL NÉLKÜL az már pénzes...

A havi 150 netto is pénzes.

Aki nem pénzes (mi) havi 70-100 lakás nincs, kocsi nincs.

2013. ápr. 26. 10:56
 39/46 anonim ***** válasza:

Én a havi 150 nettómmal albérletben, kocsi, jogsi nélkül egyáltalán nem érzem magam pénzesnek... De nyilván más a viszonyítás, kerestem 70-et, 100-at is, ugyanígy albiban, tudom, hogy az milyen.

Ettől függetlenül nem kérem a pasiktól, hogy bankszámlakivonattal jöjjenek a randira, de az autó sem feltétel.

2013. ápr. 26. 11:54
 40/46 anonim ***** válasza:

Viszont az elvárás, hogy ő fizesse a (nem kevés) kajálásod.

Mert mondjuk "mekkora gáz" lenne, ha az otthonról hozott házikolbászos szendvicseit kellene enni házilag gyártott szörppel vagy sima csapvízzel. Nem ehelyett minimum kávézgatás ahol Scwarzmüller Samu bácsi a tulaj 500%-os profittal dolgozik és fizess 200-at egy 2,5decis kávéért... Aminek minősége alig különbözik a Teszkó Gazdaságos kávéétól.

2013. ápr. 26. 13:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!