Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok szeretik a pénzes pasikat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szeretik a pénzes pasikat?

Figyelt kérdés
Vagy azokat inkább akik pénzesnek látszanak? /pl.lehet hogy modern autójuk van, de teli vannak adóssággal./

2013. ápr. 25. 12:43
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

jahj persze palotara koltotte a 3 gyerekes csalad is a lakashitelt, nyilvan.

meg egy tulzo... meg altalanosito.

tudod jol hogy a legtobb ember nem xaros palotara meg plazmatevere koltotte azt a penzt hanem hogy legyen fedel a feje felett...

2013. ápr. 25. 13:05
 12/32 anonim ***** válasza:

a lottonyertest meg annyiba se nezem hogy penze van mert az csak mazli volt.

nem sajat erobol erte el...

nah meg pl. a tobbmilliardos nyertes aki par ev alatt elveszitette a penzet. hat inkabb kotom magam fel mintsem egy olya "ferfivel" lealljak

2013. ápr. 25. 13:07
 13/32 anonim ***** válasza:

4! kedves kérdező! amit írtál az látszat, az rohadtul nem érdekel, engem maga az egyén érdekelne, a belsői, leszarnám mivel jön, az az övé, így ez nálam nem rúg labdába

örülök, hogy ezt egy orosz csajtól tudod és ebből ítélsz remek, N

2013. ápr. 25. 13:08
 14/32 anonim ***** válasza:

Nyilván nem hátrány, ha a pasinak van pénze. De normális lány nem ez alapján választ. Vagy legalábbis nem ez a fő szempont.

Itt írta valaki, hogy ezt írd ki:

"Lányok!Melyik pasit választanátok a "kettő" közül?"

Ugyan az a két pasi, csak az egyik változatban egy forintja nincs, a másikban meg lottónyertes"

Na erre például az a válaszom, hogy egyiket se. Mert szerencsejátékossal nem kezdek. Akkor se, ha gazdag. Fontosabb számomra az, hogy ne szerencsejátékozzon.

Ettől függetlenül mindenki szeretné, ha kényelmesen élhetne és nem a pénz miatt idegeskedne mindig. Szóval nem hátrány, ha a közös életünkhöz a pasi legalább annyit hozzá tud tenni,mint én.

2013. ápr. 25. 13:12
 15/32 anonim ***** válasza:

"Mert szerencsejátékossal nem kezdek"

A lottó nagyon nagy szerencsejáték ám:D

Még ha kártyáról lenne szó vagy fogadásról azt mondom jó, de ez így már tényleg a szánalmas kategória.

2013. ápr. 25. 13:16
 16/32 anonim ***** válasza:

szutyoknak anyadat hivd ne engem!

de ez a lenyeg!

nem hatrany ha van penze ahogy irtak! de nem lesz elony is.

es minek dobnam ki a NEM homokos baratomat ha nyerne a lotton?

orulnek hogy szerencses volt - egyebkent nem lottozik.

mellekesen ha tudnal a sorok kozott olvasni akkor ertened hogy a pasik gazdag! amugy en is tehetosebb vagyok az atlagnal.

viszont nem ez volt az elso dolog amit leszurtunk egymasbol amikor talalkoztunk.

en csak annyit lattam hogy egy helyes, jopasi ferfi ul es beszelget a tobbiekkel - eloszor egyebkent bajgunarnak gondoltam, hogy biztos hulye mert tul jol nez ki - aztan hallottam hogy tok normalis meg jofej.

es am nem flancol kulsore.

ha a penz szamitana akkor az egyik haverjaval jovok ossze mert o gazdagabb mint o mint kesobb kiderult. de nekem a haverja nem jott be, aranyos srac de nem az en esetem.

2013. ápr. 25. 13:21
 17/32 anonim ***** válasza:

Ezért vagy szutyok, mert nem tudod értelmezni a kérdést.

Mondom, nem az volt a kérdés, h csak azért össze jönnél egy pasival, mert pénzes?

Mert akkor a szentbeszéded akár még igaz is lehetne.

Hanem, h tetszik, h van pénze a pasinak?

Leírtad, h igen, innentől kezdve mit magyarázkodsz?

Inkább kussoljál.

2013. ápr. 25. 13:25
 18/32 anonim ***** válasza:

Először is két egyforma pasi nincs, így a lottós kérdés irreleváns. Ilyen alapon azt is kérdezhetném, hogy ha két lány teljesen egyforma, csak az egyik minimálbéren tengődik, a másik meg menő marketinges mondjuk, és sok pénze van, melyiket választanád. És akkor kijönne, hogy neked is csak a pénz számít? Na ne vicceljünk már.

Nem azért szeretek bele valakibe, mert pénze van. Volt már olyan pasim, akinek jogsija sem volt, nemhogy autója. Az meg, hogy valaki pénzesnek látszik... szerintem arra utal, hogy csak a külsőségek számítanak neki. Olyan emberrel biztosan nem kezdenék. De nem az autója vagy az adóssága miatt.

2013. ápr. 25. 13:27
 19/32 anonim ***** válasza:

53% kapj már a fejedhez :D

Ki akartad provokálni, hogy olyat írjunk, ami nyilvánvalóan nem igaz, és nem sikerült. Fogadd el, mert ez a vergődés szánalmas.

Nem, nem hátrány, ha valakinek van pénze. Ha pedig valaki menő vállalkozó, az sem. Mert azt jelenti, hogy mer kockáztatni, és dolgozni. Ez pedig szimpatikus. DE ettől még nem lesz minden nő prostituált (gondolom, ezt akartad kihozni a végén). A pénz csak egy dolog a millió közül, nem ez alapján ítélünk meg egy embert.

2013. ápr. 25. 13:27
 20/32 A kérdező kommentje:
Lányok ne má' hogy pénz nem számít? A lottó ötösről meg annyit, hogy a pénznek nincsen szaga.
2013. ápr. 25. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!