Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok szeretik e a katona pasikat?
Figyelt kérdés
izgatja e őket a ruha vagy van e vmiféle vonzlaom irántuk minimális2012. dec. 12. 20:36
1/17 Mókusgyilkos válasza:
persze tök jó hogy hónapokig nincs otthon :)
3/17 anonim válasza:
A csajok _általában_ az egyenruháért vannak oda. Onnantól már általában mindegy, hogy tengerészgyalogos, tűzoltó vagy mentő. (azért persze a csatornázási művek szakembereiért nincsenek oda emiatt) :)
4/17 anonim válasza:
Maga az egyenruha vonzó nekik.Meg a férfiasság.
De ettől függetlenül kevés lány járna katonával.Sokat kell rá várni,és nekik ennél több kell.
Rengeteg rövid kis kalandod lehet.Viszont egy olyan lányt kifogni aki vár rád heteket hónapokat azért valljuk be kicsit nehéz.
Ezt tapasztalatból írom.
5/17 anonim válasza:
Inkább tűzoltó. Katona, háát...nem igazán. Ha rendőrnek öltözne be, még lehet le is ütném az illetőt, és elfutnék:D
6/17 anonim válasza:
jah még azt hozzátenném,hogy rengeteg lány vagy úgy ezzel a dologgal.Hogy oh de jó csávó és katona elolvad.Aztán amikor először nem látja hetekig akkor már nem olyan jó ez...
7/17 Mókusgyilkos válasza:
am is ne a töcskölésen járjon az eszed mikor bőven lenne kit lelőni :)
8/17 anonim válasza:
Igen, nekem bejönnek, és igen, ha szeretem, képes vagyok rá várni!
9/17 anonim válasza:
az én párom is katona, és két bnőm párja is az és mindenkinek több mint egy éves boldog kapcsolat :)
10/17 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön az egyenruha, szerintem minden pasi férfiasabb tőle! Ismerek néhány magasabb rangú katonát és egyszerűen más a tartásuk mint a civileknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!