Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok szeretik a szekus pasikat?
Figyelt kérdés
Bankban dolgozok fegyveres örként, 25 éves vagyok, a külsömmel sincs probléma, de mindig attol tartok hogy a csajoknak azért nem fogok kelleni, mert csak egy "biztonsàgi ör vagyok"
Szàmit ez?
Hozzàteszem nem vagyok se szétgyurt, se kopasz, se tetovàlt
2013. febr. 12. 11:41
1/11 anonim válasza:
Nem számít annyira. Lányfüggő is. Kinek mi fontos a kapcsolatában. Persze jó lenne, ha többet keresnél, más végzettséged is lenne, de a szerelemben nem számít.
2/11 anonim válasza:
Egy konyhalányhoz jó leszel ...
3/11 A kérdező kommentje:
kösz....
2013. febr. 12. 13:04
4/11 anonim válasza:
Bocs, de a biztonsági őrködés nem éppen egy karrier, erre nem igazán lehet építeni egy jövőt, és ezt a csajok is így gondolják. Persze ettől hasonló kaliberű lányokkal éppen összejöhetsz...
5/11 A kérdező kommentje:
attol függ hol
sima talpalós teszkós ör kb 100-at kap
bankba 160-at hazafizem ami itthon nem rossz fizu
2013. febr. 12. 13:09
6/11 anonim válasza:
Miért mire lehet manapság jövőt építeni. 2 diplomások 3 nyelven beszélők is munkanélküliek évek óta.. Nem lehet mindenki mérnök meg ügyvéd...
7/11 A kérdező kommentje:
* hazaviszem
2013. febr. 12. 13:09
8/11 A kérdező kommentje:
6osnak igaza van
örülök hogy van munkám ami még egész jol is fizet ahhoz képest amit egy átlag őr kap
diplomás emberek lettek őrők csak hogy megéljenek
több ilyen kollégám is van
2013. febr. 12. 13:12
9/11 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, hogy esetleg továbbképeznéd magadat? Ha pl. fontosabb emberek személyi védelméért felelnél, akkor már sokkal magasabb lenne a fizetésed is és a státuszod egyaránt. A csajok egyébként szeretik a különböző rendvédelmi és egyenruhás szervezetek tagjait, mert nagyon férfiasnak találják őket.
10/11 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam rajta. Testőr munka nem lenne rossz. Tény hogy az őrködés nem álommunka, és eleve az őröket nem nagyon szeretik az emberek de legalább biztos pénz, és bevagyok jelentve.
2013. febr. 12. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!