Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszik a csajoknak, ha valaki ki van gyúrva?
Ha valaki hülyére gyúrja magát, annak nincs gondja a csajozással, de ha átlagos vagy, neadjisten kicsit vékonyabb alkat...
Kérem hanyagoljátok a "ez nem is igaz" jellegű véleményeket, mert igaz. Lényegretörő, épkézláb véleményt, érvet szeretnék hallani róla, hogy miért, mi benne a vonzó, vagy kívánni való, vagy szimpatikus a női "lélek" számára?.
csak nevetni tudok a kommenteken :D a kérdésen meg főleg :D
Tisztázzuk le, hogy attól, mert valaki testépítéssel foglalkozik attól még nem fog megkapni minden nőt....egy test nem elég, hogy minden nőt levegyél a lábáról, ha sikerül az olyan is.....hozzunk fel egy példát van egy bombanő egy istennő fitneszes forma gyönyörű alak szép arc minden ami kell és megszólítod elkezdesz vele beszélgetni és kiderül, hogy buta, eltér a gondolkodásotok, idegesítő, fárasztó.....egyből kiábrándulsz belőle és ott fogod hagyni hiába egy istennő.....na ez van a pasikkal is ha külsőre jó attól még fejben is meg belső értékekben is villantania kell nem elég egy bicepsz meg egy mellizom :) bár csak ilyen könnyű lenne már millió nőm lett volna :D
Nekem pl a picit ducibb, mackósabb pasik az ideálom, szóval ez rám egyáltalán nem igaz!
18L
Upsz, kimaradt egy "nem" szócska. "A való élet bizonyítíkait NEM lehet kétségbevonni"
Még sok számomra csaknem minden téren szimptikus csaj is előnyben részesíti. Én jó vagyok barátnak, de semmi több...
A nők szeretik a határozott férfiakat, a súlyzós edzés pedig egy férfias sport.
Az extrém fizikum mögött az esetek 99%-ában koksz áll, kokszhoz pedig eleve a sekélyes barmok nyúlnak, akiknek nem sok baj van az egójukkal. Szóval én megértem hogy a legtöbb nő nem szereti az extrém fizikumot és az ilyen férfiakat. De aki nyámnyila azt meg nem is tekintik férfinak.
Egy normális izomzat viszont egészséget, kitartást és teljesítőképességet sugall - genetikai örökség hogy minkét nem az egészséges egyedeket találja szexuálisan vonzónak.
A koksszal feltuningolt fizikumot a sok nő tudatosan lenézi, mert látják mi áll mögötte. Ugyanakkor sok másik nő genetikai programja pedig egyszerűen beindul tőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!