Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális vagyok? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális vagyok? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátomnak nem szeretnék elmondani egy olyan dolgot amit én nagyon szégyellek, de előbb utóbb ki fog derülni. Emiatt feszült vagyok nagyon és már ott tartok hogy szakítok vele :(

Nektek sem szeretném elmondani ezt a dolgot, légyszives így is segítsetek, mit tennétek a helyemben?

Szeretem őt, ő is szeret engem

19L, 2 hónapja vagyunk együtt.

2009. szept. 26. 09:12
 1/8 anonim ***** válasza:

igy hogy nemtudjuk mit titkolsz,igy nehéz

de azt irod ugyis ki fog derülni...

tehát jobb ha mégis rászánod magad,és elmondod

2009. szept. 26. 09:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem szeretnéd elmondani nekünk se mi a bajod, de azért segítsünk így látatlanban? Néma gyereknek anyja se érti a szavát.
2009. szept. 26. 09:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha tényleg szeret, és elég intelligensnek, érettnek tartod ahhoz, hogy elmondd neki, ha megbízol benne, és tisztel, akkor mondjad. Nem menekülhetsz el a problémák elől, ha tényleg szeret, akkor megérti, és elfogadja a titkod, és azzal együtt is szeretni fog téged. Ne félj! De ha kétségeid vannak iránta, és olyan kellemetlen számodra, akkor várj még egy picit, de ha tényleg szeret, akkor azt mondom, hogy könnyíts a lelkeden, biztos megérti majd ő is! :)

2009. szept. 26. 09:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi lehet olyan dolog, amit nagyon szégyellsz, de előbb-utóbb úgyis kiderül? Lehet, nem is olyan szégyellni való, csak te érzed úgy. Szerintem így, névtelenül nyugodtan leírhatod ide a fórumba, bármi legyen is az. Úgy valóban tudnánk tanácsot adni. Lehet, tényleg csak valami banális dolog, amit csak te érzel cikinek.
2009. szept. 26. 09:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát az valami igen nagy dolog lehet amit még anonimként sem akarsz elmondani,de én elgondolkodnék rajta hogy,ha kiderül akkor miért nem én mondom el és akkor valamit ki tudnék találni,és ha nekünk elmondanád akkor mi is le írnánk neked hogy hogyan mondd el...
2009. szept. 26. 09:51
 6/8 A kérdező kommentje:

Hát jó, leírom.

Nem mondtam meg neki az igazat az elején azzal kapcsolatban hogy hol lakom, mert nagyon rossz környék az :(

És egy olyan címet mondtam neki ahol a nénikém lakik. Eddig nem volt nálunk, ill ha volt is, akkor a nénikém háza előtt megvártam őt, így nem derült ki 2 hónap alatt h én nem is ott lakom :(:(:( A valódi lakhelyem nagyon rossz környék és iszonyatosan szégyellem :(

Mivel a barátom nagyon szerelmes belém, és én is belé, hosszú távra tervezünk és ha a szüleimnek bemutatom majd előbb utóbb el kell hogy hozzam a házunkba :S:S:S

Tudom hogy hülye vagyok, de azért sem mondtam meg neki az igazat mert nem gondoltam hogy ilyen komoly kapcsolat lesz belőle (igaz h még csak 2 hónap de mondom hosszú távra tervezünk), a másik meg hogy nem is olyan rég egy fiú visszautasított mert megtudta hogy hol lakom :(

2009. szept. 26. 10:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia, ez szerintem nem lehet váló ok, mert nem a házatokba szerelmes, hanem beléd. Így legalább letesztelheted a fiút, hogy tényleg komolyan gondolja e ezt a kapcsolatot.

Mondd el az igazat, biztos meg fogja érteni.

2009. szept. 26. 10:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát he hülye vagy má ne haragudj. Letagadod hogy hol laksz... hát tehetsz te arról hogy hova költöztek a szüleid, édes jó istenem, hány éves vagy, 14? Ja, 19, jóvan, gratulálok. Életbe nem csinálnék ebből problémát... barátnőm egy putri faluból van csupa ostoba korlátolt ember lakik ott, de engem nem érdekel, mer ő okos és értelmes és szeretem őt. Mondd el neki, nem kell ebből ügyet csinálni.

22/F

2009. szept. 26. 10:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!