Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ennyire féltékenyek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire féltékenyek a nők? Hogy kezeljem őket? Nagyon elegem van már.

Figyelt kérdés

Én általában jóban vagyok a srácokkal. Sokan intelligensnek, jó fejnek tartanak, könnyen teremtek kapcsolatokat, akármilyen szinten. Főleg fiú barátaim vannak, a lányokkal nagyon nehezen jövök ki, pont ezért.

Mostanában viszont többedjére hallom vissza azt, hogy én milyen nőietlen vagyok, meg csúnya, meg biztos hajtok a pasijaikra.

Jellemzően ezek a lányok azt se tudják, ki vagyok, nem is ismernek, max látásból. 23L

2013. ápr. 24. 11:56
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

végre egy jófej lány, aki nem betegesen féltékeny. :D

Van amúgy egy barátném, de néha még őt is helyre teszem, ha kezd ilyen téren sok lenni.

2013. ápr. 24. 12:30
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez... De én már megfejtettem, a probléma gyökerét. Az a baj, hogy az emberek többsége - nemtől teljesen függetlenül - nem tudja elképzelni, hogy létezhet az ő nézőpontjától eltérő gondolkodás.

Így az átlagos lányok nem tudják elképzelni, milyen egy fiús vagy fiúkkal jól kijövő lány, ők nem úgy élnek, nem úgy gondolkoznak, sosem voltak benne ilyen szituációban, és ezért a saját nézőpontjukból egészítik ki a történetet. Vagyis ha egy fiú meg egy lány együtt van, akkor tuti kavarnak. Mert ő ezt tenné. És nem tudja elképzelni, hogy neked más okod van erre.

Kiskoromtól kezdve mindig fiúkkal lógtam, nekem nem kell bemutatni ezt az élethelyzetet, de nem szeretek bosszantani másokat, önkéntelenül se, úgyhogy megpróbáltam kidolgozni valami módszert arra, hogy elkerüljem a barátnők rosszallását. A lényeg, hogyha tényleg jóban akarsz lenni velük, vagy legalábbis nem akarod, hogy fújjanak rád (mert persze megteheted, hogy telibe sz.rod az egészet), próbálj az ő fejükkel gondolkozni. Vagyis csináld azt, amire ők képtelenek, képzeled bele magad a másik helyzetébe. Mi bosszantja? Mi idegesíti? Mire féltékeny? Lesz valami konkrétum, mert mindig van és küszöböld ki.

Ezt a pasik nem látják, nem értik és nem is veszik észre, ezt mind a barátnőikkel kell leboxolni. Sokszor én is gyökér indokokba botlok bele, és szívem szerint elmagyaráznám a lánynak, hogy értelmi fogyatékos és a problémái légből kapott, alaptalan baromságok, de nem akarok én velük direkt kiszúrni, ha tudok változtatni a dolgon, akkor ennyit megteszek.

Így boldog a barátnő is, és én is, mert nyugodtan hagynak barátkozni a sráccal. Szóval igyekszem úgy alakítani a dolgokat, hogy ne érezzenek fenyegetésnek, még akkor sem, ha bottal se piszkálnám a srácot.

Kb ennyi a "nagy titok".

22L

2013. ápr. 24. 13:21
 33/40 Illusi0n ***** válasza:

Kedvesen beszélsz a fiú haverjaidról xD

Én csak annyit mondtam egyébként, hogy lány vagyok (a pasimat nem korlátoztam be, nem is igénye csajokkal smúzolni), nálam viszont előbb-utóbb a pasi haverok, barátok mindig bepróbálkoztak...Egy kivétel van: amikor 12 évesen Petikével játszottam minden délután, és együtt is fürödtünk néha... :D Nem láttam 14 éves korom óta (elköltöztek). :D

2013. ápr. 24. 13:30
 34/40 A kérdező kommentje:
Mi nem tetszik?
2013. ápr. 24. 13:52
 35/40 anonim ***** válasza:
49%
Én azt tudom elképzelni, hogy te vagy irigy a szép lányokra, ezért nem szereted őket. Kissé rosszindulatúnak tűnsz.
2013. ápr. 24. 14:27
 36/40 A kérdező kommentje:
O.o Egyáltalán nem vagyok irigy rájuk. :)
2013. ápr. 24. 14:30
 37/40 Frigg ***** válasza:
66%

Én is teljesen ilyen vagyok, mint Te (kérdező). Már kb. óvodás korom óta elég "fiús" vagyok (nem külsőleg). Mindig is jobban kijöttem a fiúkkal, egyszerűen ilyen a természetem. Egy kezemen meg tudom számolni, hány igazán jó barátnőm van, de velük sem ez a "csajoskodás" megy.

Mondjuk nálam még az is közrejátszik, hogy a fiú barátaim nagy része 30 fölötti, a legjobb fiú barátom (14 éves korom óta) például lassan 35 éves lesz. Ha lehet így fogalmazni jobban kijövök az "érettebb" korosztállyal.

Mondjuk az itt felvázolt szinte összes esetre tudok példát felhozni. A barátaim többségénél nem játszik ez a féltékenység barátnő részéről, DE pl. az egyik úriember menyasszonya viselkedett nagyon lehetetlenül, amikor be lettünk mutatva. Kb. úgy fogott velem kezet, mintha egy darab szar lennék a cipőjén, lekezelő volt, pedig csak 3 évvel idősebb nálam. Egy másik ismerősöm barátnője konkrétan megtiltotta, hogy akármit is "lájkoljon" ami hozzám tartozik fácsén, vagy kommenteljen, ez fordítva is TILOS, én sem tehetem meg, mert kitör a harmadik világháború. Ez azért is nonszensz, mert 6 éve van párom, nem érdekel más fiú, plusz az említett úriember Egerben lakik én pedig Baranya megyében..

Viszont, itt egy harmadik példa: Volt (sajnos már csak volt) egy nagyon jó fiú barátom, aki páromnak is nagyon jó barátja általános óta, mégis rám mozdult. Ez nagyon rosszul esett, tönkretette ezzel az eddigi barátságunkat, azóta nem is találkoztunk. Nah, nekem nagyjából ennyi a történetem :)

23/N

2013. ápr. 24. 15:25
 38/40 anonim ***** válasza:
Uccso: igen sajna amugy en is megeltem mar mindket tortenetet amit leirtal.....de kepzeld el valoszinuleg az nem tetszett a pasik baratnojenek h veled szivesebben toltottek az idejuket a pasijaik mint veluk....persze ez nem a te hibad....a pasike, de csak azert mondom h oket is meg lehet erteni
2013. ápr. 24. 21:44
 39/40 A kérdező kommentje:
jéézusom. 43%-os, úgy látom, te is a nők azon igen kiterjedt csoportjába tartozol, aki a tulajdonának tekinti a párját. -.- Talán viselkedj úgy, hogy szívesen legyen veled a palid ágyon kívül is. Ja, ehhez kevesebb féltékenykedés kéne. Gáz.
2013. ápr. 24. 21:51
 40/40 Frigg ***** válasza:
Semmi ilyesmiről nincs szó, hogy velem bárki szívesebben töltené az idejét, mint a párjával. Mivel másik városban tanulok, mint ahol lakom, ezért hétvégente párszor összeülünk sörözni, ilyesmik, semmi több. Dehát ilyen ez, úgy látszik...
2013. ápr. 24. 22:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!