Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire féltékenyek a nők? Hogy kezeljem őket? Nagyon elegem van már.
Én általában jóban vagyok a srácokkal. Sokan intelligensnek, jó fejnek tartanak, könnyen teremtek kapcsolatokat, akármilyen szinten. Főleg fiú barátaim vannak, a lányokkal nagyon nehezen jövök ki, pont ezért.
Mostanában viszont többedjére hallom vissza azt, hogy én milyen nőietlen vagyok, meg csúnya, meg biztos hajtok a pasijaikra.
Jellemzően ezek a lányok azt se tudják, ki vagyok, nem is ismernek, max látásból. 23L
Ó, ez mennyire tipikus amúgy. Egyetemista koromban az egyik lakótársamnak volt egy csaj haverja, csoporttársa. Jó arc volt a csaj, minden sráccal hamar összehaverkodott. A házibulikban inkább a srácokkal lógott, mert minket már eleve jobban ismert, meg amúgy is jobban élte a férfiasabb témákat. Nem sok kellett, hogy a csajok már elkezdjék kibeszélni, hogy biztos annyira meg akarja magát dugatni, hogy ilyen szánalmasan kell viselkednie.
A párom is az a típus, aki nem vevő a rosszindulattal tipikusnak nevezhető "lányok összeülnek" típusú beszélgetésekre. Ezen kívül elég társasági ember, a barátnői pedig ritkábban mozdulnak ki, ami neki kevéske. Ezért többnyire az én haverjaimmal szokott lógni, gyakran nélkülem is. Volt, hogy a volt lakótársammal mentek el biciklizni egy fél napot, vagy éppen egy másik haverommal ültek be teázni/borozni. Ennyi elég is volt, már indult is a kisvárosi pletyka, de még az anyjáék is rákérdeztek, hogy akkor most mi van.
Egyet értek 5-össel! Rengeteg fiú haverom és barátom volt. Előbb utóbb mindegyik bepróbálkozott!
Én már nem hiszek abban, hogy őszinte, és csak barátság létezik egy fiú és egy lány között (hasonló korosztályból)!
Szóval, ha azt venném észre, hogy a pasim ott legyeskedik egy csaj körül, mondván, hogy csak haverok, elmagyaráznám neki, hogy kamu az egész :D Még ha a csaj nem is akar semmit, a pasi attól még "elfantáziálgat" előbb-vagy utóbb...de a vége ugyanaz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!