Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire féltékenyek a nők? Hogy kezeljem őket? Nagyon elegem van már.
Én általában jóban vagyok a srácokkal. Sokan intelligensnek, jó fejnek tartanak, könnyen teremtek kapcsolatokat, akármilyen szinten. Főleg fiú barátaim vannak, a lányokkal nagyon nehezen jövök ki, pont ezért.
Mostanában viszont többedjére hallom vissza azt, hogy én milyen nőietlen vagyok, meg csúnya, meg biztos hajtok a pasijaikra.
Jellemzően ezek a lányok azt se tudják, ki vagyok, nem is ismernek, max látásból. 23L
há nem tudom. a legtöbbel kb általánosból ismerjük egymást, sose volt semmi. Fantáziálni egy dolog, de ezzel az erővel a srác ne menjen ki az utcára, mert ott is van egy rakás jó nő.
Idióták..
Akkor meg ne csodálkozz :D
Én nem tiltom meg a páromnak konkrétan, kivel haverkodjon...de azért mindkét szemem a csajon tartanám (ha egyáltalán van/eddig nem volt), mert történtek már csodák ezen a Földön :D Hüpp-hüpp-hüpp-Barba-trükk xD
Akkor biztos én vagyok beteg, hogy megbízom a páromban. :DD
Soha nem is csaltak meg. :D És én se, senkit.
Ez nem erről szól, félreérted! :D
Lehet, hogy Te nem akarsz semmit (még az is lehet, hogy a fiú sem akar semmit jelen pillanatban), de a csajoknak ez igenis szúrja a szemét, hogy:
"Mit smúzol a pasim ezzel a másik csajjal, és röhigcsélnek, mikor jöhetne velem a plázába..." :D
Ez csak egy példa volt:D
Kérdező, én is így vagyok pont mint te. Egyszerűen lányokkal nem jól értem meg magam, ez van ,ez ellen nem igazán tudok mit tenni és csak azért nem fogom kerülni a fiú haverjaimat, mert az néhány csajnak nem tetszik. Amúgy nyitott vagyok arra is, hogy esetleg összehaverkodjak a barátnőikkel is, de érzem, hogy nem vagyok nekik szimpatikus, pedig tényleg barátkozós típus vagyok.
Párszor kérdeztem már ilyen csajoktól, hogy konkrétan mi bajuk van velem, és valóban a féltékenység. Alapból a külsőmre is féltékenyek (bár ezt sose tudtam megérteni, annyi szép, sőt gyönyörű nő van a világon, erre féltékenykedni ostobaság), de inkább a jellememre. Már olyan is volt, aki megkért rá, hogy úgymond tanítsam arra, hogy hogyan kell olyan stílusúnak lenni, mint én, dehát nyilván ez nem így megy... meg értelme sincs. Pont úgy, ahogy egy pasi haver stílusát se kezdené el majmolni valaki, ugyanúgy ennek sincs értelme. Nyilván a barátnőiket meg a lány haverokat is teljesen másért kedveli egy pasi.
Amúgy nekem főleg a programok és a témák azok, amik a pasikhoz irányítanak inkább. A nők nagyrésze baromira lusta és annyi programot tud elképzelni összesen, hogy film nézés, pletyka egy süti mellett, vásárolgatás... a srácok ezzel szemben sokkal nyitottabbak mindenféle egyéb programokra, amiket én is szeretek. Na meg sokkal nyíltabban lehet velük beszélgetni bármiről, a csajok nagyrésze szerintem baromira nem őszinte, még a legjobb barátnőivel sem, és erre a képmutatásra nekem nincs szükségem.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!