Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsek több mint 8 év után?
Figyelt kérdés
Még mindig szeretem! Ő szakított velem 3 hete, és úgy érzem, egyre rosszabb! Nem tudok figyelni a munkámra sem! :( 27N2013. ápr. 24. 10:27
11/17 anonim válasza:
Akkor mire volt panasza a völegénynek?
12/17 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy ne akarjak mindenkinek megfelelni (értsd:család) csak Neki! :(
2013. ápr. 24. 11:18
13/17 anonim válasza:
Önző alak volt. Ne érezd miatta magad szarul. Nem vesztettél sokat, inkább nyertél, legalább nem fogod ilyen nyámnyila alakkal leélni az életed.
14/17 anonim válasza:
"Biztos nem sz@ptál elég jól, majd most megtanulod... :D" Az ilyen idiótákat miért nem zárják ki, nem értem.
Kérdezö, nagyon durva,hogy most terveztétek az esküvöt, én is kilennék. De azért megérdemelted volna legalább,hogy öszintén elmondja miért döntött igy. Nem tudom hány éves a srác, de elég éretlennek tünik.
15/17 A kérdező kommentje:
31 éves.És nem ilyennek ismertem a 8 év alatt! :(
2013. ápr. 24. 12:40
17/17 anonim válasza:
Van egy haverom, kb 15 éve járt egy csajjal 1,5 évig. Aztán vége lett. De még most is, 15 év után is folyton azt hallgatom, hogy Anita így, meg Anita úgy, hogy egyik csaj sem olyan jó mint Anita, nézzi a facebookját, tudja ki a pasija stb stb. Azt mondja nem érdekli a csaj, csak úgy unalomból nézi facebookon. Volt csaja azóta, de semmi komoly. Vannak ilyen emberek akik képtelenek lezárni a múltat. Egész életükben magukkal cipelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!