Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan felejtsek több mint 8...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsek több mint 8 év után?

Figyelt kérdés
Még mindig szeretem! Ő szakított velem 3 hete, és úgy érzem, egyre rosszabb! Nem tudok figyelni a munkámra sem! :( 27N
2013. ápr. 24. 10:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ami itt segíteni fog az az idő! Próbálj meg ne erre koncentrálni, keress valamit hobby-t. Fiatal vagy még, biztos találni fogsz egy másik fiút. Sok sikert! És kitartás!

17f

2013. ápr. 24. 10:32
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Igyekszem, igyekszem, de állandóan rá gondolok, pedig próbálok túllépni. nagyon nehéz! Úgy érzem, egyedül maradtam a világban Nélküle! :(
2013. ápr. 24. 10:34
 3/17 anonim ***** válasza:
8 év az már nem semmi idö. Nem irigyellek most, de az biztos,hogy muszály új célokat kitüznöd, elkezdeni sportolni, barátnözni, új dolgokat megismerni, lekötni magad. Ha kell sirj, de aztán állj talpra, és kezd el lefoglalni magad. Csak az idö és a hozzáállásod segithet!
2013. ápr. 24. 10:36
 4/17 anonim ***** válasza:
Elfelejteni soha nem fogod, viszont a hozzá fűződő érzelmek mértéke idővel csökkenni fog. Ez nem fog az egyik napról a másikra menni, bármennyire szeretnéd, akkor sem. Azt tudod elérni, hogy percekre, órákra teljesen lekötöd magad mással, ami érdekel, és ez az idő alatt nem gondolsz rá. Nehéz dolog, én is keresztül mentem rajta, de ma már nem érdekel az a nő. :)
2013. ápr. 24. 10:45
 5/17 anonim ***** válasza:
Miért szakított?
2013. ápr. 24. 10:45
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek! Csak hebegett, habogott. Még mindig nem tiszta valami nekem, bár már most belemenekült egy kapcsolatba egy nála 8 évvel fiatalabb csajjal. Így triplán fáj, mert én nem éreztem a változást, a baljós előjeleket a kapcsolatunkban. 1 hónap múlva lett volna az esküvőnk! :(
2013. ápr. 24. 10:59
 7/17 anonim ***** válasza:
Akkor bocs, hogy ezt mondom, de nem vesztettél sokat.
2013. ápr. 24. 11:06
 8/17 anonim ***** válasza:

Amindenit!:(

Sajnálom, hogy ezt át kellett élned:(

Talán jobb is így, bár most nem ezt érzed... Keresd meg a barátaidat, melletted fognak állni mindenben és csinálnak neked programokat, hogy lekössenek!

De az első dolog, hogy szabadulj meg az összes közös emléktől mint pl. Fényképek, levelek, ajándékok, ruhák amiket vett neked és az esküvővel kapcslatos doksiktól is. Amikor megteszed, legyenek veled a barátaid is, mert szükséged lesz rájuk.

Táplálkozz a dühödből és mutasd meg neki, hogy akkor is talpon maradsz, ha ő kilép az életedből.

Drukkolok neked, hogy minél hamarabb túl legyél rajta!

2013. ápr. 24. 11:10
 9/17 anonim ***** válasza:
23%
Biztos nem sz@ptál elég jól, majd most megtanulod... :D
2013. ápr. 24. 11:11
 10/17 A kérdező kommentje:
kedves 9-es! Köszönöm szépen a kedves válaszodat... :/ Egyébként pont erre nem volt panasz.
2013. ápr. 24. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!