Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak hozzám hasonlóan olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak hozzám hasonlóan olyan nők, akiket még több még egy év eltelte után sem hagyja az exe, hogy felejtsek és végleg lezárjam?

Figyelt kérdés

Csúnya szakítás volt, mégsem hagy békén. Szerencsére ritkán bukkan fel, de nekem ez is sok belőle. Kikerülni nem tudom, mert nagyon cseles..

Már nem érzek iránta semmit, viszont bosszantanak a felbukkanásai.

2012. júl. 29. 16:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Talán csak érdeklődik irántad az ismerősöd szeretne lenni
2012. júl. 29. 17:01
 2/2 anonim ***** válasza:

1. sajnos nem hiszem... vannak ilyen emberek, de nem azért mert ismerős szeretne maradni. Nekem is volt ilyen, csak mi nem voltuk kapcsolatban, szórakozott velem. Mégis időről időre feltűnik. Nálam csak az a különbség, hogy szeretem, de szeretném elfelejteni.

A tippem: tiltsd le minden lehetséges helyen, pl. telefon (nálam van ilyen tiltó funkció) közösségi oldalak, és ha beszélsz vele, ne tegyél semmi utalást rá hogy éppen hol dolgozol vagy nagyjából mikor hol lehetsz, így nem fogja tudni. És mondd neki világosan, hogy zavar hogy mindig felbukkan, kopjon le.

2012. júl. 29. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!